Фаворитът ви в турнира?
Модератори: ники, Methuselah
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
- TheGreat7
- Танцуващия с клавиатури
Гледал съм доста мачове от турнира и не мога да разбера(сигурно съм тъп) на какво отгоре доста хора(няма да цитирам - то си личи) се надуват пред всички, сякаш са най-добрите на света...
По мое мнение, не искам да ангажирам никой с него, качествените играчи се броят на пръстите на едната ми ръка и Азаро, едно от тях е от твоя отбор, да - но доколкото разбрах "учи" културология в 12-ти клас, за което не ви прави чест!
Не знам от вчера ли четеш форума, че да се вързваш на акъла на Бетона или просто се чувстваш длъжен да слизаш на подобно ниво с обиди и разни мнения за отбора на Форум СУ, който не знам дали въобще някога си наблюдавал(ако не е така - значи грешката е моя), че да се изказваш "компетентно". То бива бива спортна злоба у вас, хора, ама т'ва вече на нищо не прилича! Турнирът е с цел разтоварване, събират се хора да потичат, да полудуват и т.н. Но да се обиждат тоя и оня щото разбираш ли другия казал нещо си там е ТЪПО! Не знам, аз лично не съм очаквал подобни изпълнения, мислех, че ще се запази добрия тон, но уви. Аре със здраве!
The harder you fall, the higher you bounce...
лелелел каква статия.Първо значи ако не съм видял нещо което засяга отбора ни то не бих се намесил.Второ това че има момче което е 12 клас(ако наблюдаваше форумите щеше да знаеш че лично аз предложих още първият мач той да бъде дисквалифициран но няколко членове на ващият тим както и от ск казаха че НЯМАТ НИЩО ПРОТИВ).Трето въобще не мислч че един играч ни решава мачовете,а именно ще го разбереш лично това последното.както с казва просто наблюдавай!!!!
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
- TheGreat7
- Танцуващия с клавиатури
Мда, Азаро, наблюдавам форума. Но май ти не "наблюдаваш" това, което казвам. Някъде да съм казал, че имам нещо против? Както казах в предния си пост турнирът е с цел разтоварване, ако щеш и Роналдиньо докарай - няма проблеми от моя страна! Това, което казах е, че не ти прави чест - нищо повече. Иначе признавам, че само веднъж(в събота) наблюдавах вашия отбор. Освен въпросното момче друг не ми хвана окото
Иначе ако ще да се срещнем и да ни биете със 100:0 нито ти ще станеш по-добър, нито аз ще стана по-слаб, нито обратното
Това, което имам предвид с последното си изречение е, че аз не приемам този турнир така присърце, както очеИЗВАДНО ти и още няколко човека го приемате. Както и да е, ваша работа - просто изказвам гледната си точка 
The harder you fall, the higher you bounce...