Фаворитът ви в турнира?

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Кой отбор според вас ще спечели турнира?

1.Културология
6
15%
2.Форум СУ
18
44%
3.Археология
8
20%
4.Математика
1
2%
5.Берое
3
7%
6.Информатика
2
5%
7.Етнология
3
7%

Общо гласове: 41

azzaro
Постоянно присъствие

Мнение от azzaro »

имаме сделка :roll:
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
Аватар
[ OVeRMiND ]
Пишете, о, братя

Мнение от [ OVeRMiND ] »

Вземи напиши нещо смислено, ако не можеш да измислиш, поне цитирай нещо смислено.
А иначе, вече с нетърпение чакам момента, в който ще ви размажем!
Tриъгълен квадрат с формата на сфера подскача на въже.
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

абе вие двамцата що не си уредите срещичка някъде на тихо и спокойно място, да не разваляме турнира с такива страсти, не за друго... срещнете си сее, "разберете" сее... после пийте по една бира и всичко е точно :)
zamunda.net will never die!
azzaro
Постоянно присъствие

Мнение от azzaro »

какво ще пиша и как ще го пиша аз решавам не ти.а отностно другото продължавай да чакаш :idea:
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

аха... поправка, вече май станахте трима...
azzaro
Постоянно присъствие

Мнение от azzaro »

ахаххааххаха представяш ли си да седна на една маса с него?
Аватар
[ OVeRMiND ]
Пишете, о, братя

Мнение от [ OVeRMiND ] »

ха-ха :roll: Няма сми от тоя спор.
Tриъгълен квадрат с формата на сфера подскача на въже.
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

ахаххааххаха представяш ли си да седна на една маса с него?
Да приятелю, представям си. Няма никакъв смисъл от подобни препирни. Само ще си развалите хубавия мач с глупости. Това определено не беше идеята на тоя турнир. Моля ви да спрете да се заяждате всички...
azzaro
Постоянно присъствие

Мнение от azzaro »

аз повече няма какво да кажа.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Здравко, те май в момента се опитват да пророкуват и явно виждат в бъдещето, че ще играят с нас и се навиват за големия ден. :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение
azzaro
Постоянно присъствие

Мнение от azzaro »

:P :P :P :P :o :D :lol: ахахаххахахахахах УАХХАХАХАХХАХАХХА
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

Гледал съм доста мачове от турнира и не мога да разбера(сигурно съм тъп) на какво отгоре доста хора(няма да цитирам - то си личи) се надуват пред всички, сякаш са най-добрите на света... :roll: По мое мнение, не искам да ангажирам никой с него, качествените играчи се броят на пръстите на едната ми ръка и Азаро, едно от тях е от твоя отбор, да - но доколкото разбрах "учи" културология в 12-ти клас, за което не ви прави чест! :idea: Не знам от вчера ли четеш форума, че да се вързваш на акъла на Бетона или просто се чувстваш длъжен да слизаш на подобно ниво с обиди и разни мнения за отбора на Форум СУ, който не знам дали въобще някога си наблюдавал(ако не е така - значи грешката е моя), че да се изказваш "компетентно". То бива бива спортна злоба у вас, хора, ама т'ва вече на нищо не прилича! Турнирът е с цел разтоварване, събират се хора да потичат, да полудуват и т.н. Но да се обиждат тоя и оня щото разбираш ли другия казал нещо си там е ТЪПО! Не знам, аз лично не съм очаквал подобни изпълнения, мислех, че ще се запази добрия тон, но уви. Аре със здраве!
The harder you fall, the higher you bounce...
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Еее, Златко.... и Пешо влезе във въргала. Сега и ти се опитваш, виждам те :lol: :lol: :lol:
А иначе добре е културолозите да се навиват, ама да не омаловажават класирането ни. :!: :!: :!: :!:
Изображение
azzaro
Постоянно присъствие

Мнение от azzaro »

лелелел каква статия.Първо значи ако не съм видял нещо което засяга отбора ни то не бих се намесил.Второ това че има момче което е 12 клас(ако наблюдаваше форумите щеше да знаеш че лично аз предложих още първият мач той да бъде дисквалифициран но няколко членове на ващият тим както и от ск казаха че НЯМАТ НИЩО ПРОТИВ).Трето въобще не мислч че един играч ни решава мачовете,а именно ще го разбереш лично това последното.както с казва просто наблюдавай!!!!
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

Мда, Азаро, наблюдавам форума. Но май ти не "наблюдаваш" това, което казвам. Някъде да съм казал, че имам нещо против? Както казах в предния си пост турнирът е с цел разтоварване, ако щеш и Роналдиньо докарай - няма проблеми от моя страна! Това, което казах е, че не ти прави чест - нищо повече. Иначе признавам, че само веднъж(в събота) наблюдавах вашия отбор. Освен въпросното момче друг не ми хвана окото :wink: Иначе ако ще да се срещнем и да ни биете със 100:0 нито ти ще станеш по-добър, нито аз ще стана по-слаб, нито обратното :idea: Това, което имам предвид с последното си изречение е, че аз не приемам този турнир така присърце, както очеИЗВАДНО ти и още няколко човека го приемате. Както и да е, ваша работа - просто изказвам гледната си точка :)
The harder you fall, the higher you bounce...
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”