*Raya_Alexandra: Заглавието на темата беше променено от член на модераторския екип.
Дайте мнение (Стопански факултет към СУ)
Модератор: Boromir
Дайте мнение (Стопански факултет към СУ)
Тази година завършвам немска езикова гимназия и се готвя с математика. Ориентирал съм се кам Стопанско управление. Дайте мнение за стопанския факултет в СУ, че не съм много запознат и ми кажете с какви оценки може да ме приемат? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО 
*Raya_Alexandra: Заглавието на темата беше променено от член на модераторския екип.
-
lilit
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
http://uni-sofia.bg/students+bg/admissi ... on+bg.html ето тук виж с какви оценки са приемали миналата година
I was alone an' I needed love
so much I sacrificed all I was dreaming of,can't hold the passion of a soul in need,I look for mercy when my heart begins to bleed
so much I sacrificed all I was dreaming of,can't hold the passion of a soul in need,I look for mercy when my heart begins to bleed
Re: Дайте мнение (Стопански факултет към СУ)
Като ги гледам баловече малко над 3.00 по двата изпита ще са ти достатъчни за прием.toi написа:Тази година завършвам немска езикова гимназия и се готвя с математика. Ориентирал съм се кам Стопанско управление. Дайте мнение за стопанския факултет в СУ, че не съм много запознат и ми кажете с какви оценки може да ме приемат? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
- явор
- Летописец Виртуоз
Балът се образува по следния начин:
2 х Изпит по математика + 2 х Изпит по чужд език + Оценка от диплома по математик + Оценка от диплома по чужд език (ако имаш 2-3 чужди езика се взима най-високата)
т.е. максималният бал е 36
От миналата година за Іво класиране бал-ът е 26,75 , а за ІІро 26,53
Успех!
П.П. И не подценявайте изпитите по език, защото затрудняват голяма част от кандидатите!
2 х Изпит по математика + 2 х Изпит по чужд език + Оценка от диплома по математик + Оценка от диплома по чужд език (ако имаш 2-3 чужди езика се взима най-високата)
т.е. максималният бал е 36
От миналата година за Іво класиране бал-ът е 26,75 , а за ІІро 26,53
Успех!
П.П. И не подценявайте изпитите по език, защото затрудняват голяма част от кандидатите!
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- Dita
- Да живей словото
- Обратна връзка:
1ва година съм в СтФ и това, което мога да кажа е, че е много добре организиран. Много съм доволна за сега. Естествено, рано ми е да давам по- подробно мнение, защото все още не съм навлязла навътре в системата
Но според мен този факултет е много по- добро място за получаване на икономическо образование отколкото УНСС например (съвсем лично мнение!, създадено от наблюдения).
Но според мен този факултет е много по- добро място за получаване на икономическо образование отколкото УНСС например (съвсем лично мнение!, създадено от наблюдения).
Не знам какво ти е мнението, аз не съм студент, но ми прави много лошо впечатление, че част от студентите избиват много яки комплекси. Защо е това сравнение непрекъснато със специалности от други университети? И непрекъсанто говорене срещу другите?Dita написа:1ва година съм в СтФ и това, което мога да кажа е, че е много добре организиран. Много съм доволна за сега. Естествено, рано ми е да давам по- подробно мнение, защото все още не съм навлязла навътре в системата![]()
- Dita
- Да живей словото
- Обратна връзка:
НИКОГА не съм правила сравнение м/у 2та университета! Исках в СУ и УНСС беше последен в списъка.
Казвам го (горния пост) , защото когато кандидат- студентът се насочи към тази специалност, много често поставя УНСС на 1во място (защото е икономически уни).. и разбираш ли "това е най- добрия университет, ако ще учиш икономика или др стопанска дисциплина"... ще спра до тук с мнението си за УНСС
Казвам го (горния пост) , защото когато кандидат- студентът се насочи към тази специалност, много често поставя УНСС на 1во място (защото е икономически уни).. и разбираш ли "това е най- добрия университет, ако ще учиш икономика или др стопанска дисциплина"... ще спра до тук с мнението си за УНСС
-
Lorie
- Летящите Пръсти
http://www.feb.uni-sofia.bg/FEBA/
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=1382
На тези адреси има достатъчно инфо за факултета и специалностите.
Успех!
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=1382
На тези адреси има достатъчно инфо за факултета и специалностите.
Успех!

Re: Дайте мнение (Стопански факултет към СУ)
Обикновено една четворка и една петица със шестици от училище стигат... Аз съм икономика и мога да ти кажа че също е доста якоtoi написа:Тази година завършвам немска езикова гимназия и се готвя с математика. Ориентирал съм се кам Стопанско управление. Дайте мнение за стопанския факултет в СУ, че не съм много запознат и ми кажете с какви оценки може да ме приемат? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Nothing is Perfect
Като не си студент и не знаеш за какво става въпрос-НЕ КОМЕНТИРАЙ!!!ivanov написа:Не знам какво ти е мнението, аз не съм студент, но ми прави много лошо впечатление, че част от студентите избиват много яки комплекси. Защо е това сравнение непрекъснато със специалности от други университети? И непрекъсанто говорене срещу другите?Dita написа:1ва година съм в СтФ и това, което мога да кажа е, че е много добре организиран. Много съм доволна за сега. Естествено, рано ми е да давам по- подробно мнение, защото все още не съм навлязла навътре в системата![]()
"The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams"
Това, че съм кандидат-студент, все още не студент, не означава, че нямам право да коментирам, както ти се иска. И след като на мен ми прави такова лошо впечатление, както и на всички останали, това говори предостатъчно. Твоето изказване по отношение на мен е точно в стил една поговорка. И не аз съм се комплексирал, просто защото не съм студент в никой университет все още и не ме интересува да защитавам никого. А по думите ти и по тези, които защитаваш, си личи кой какви качества притежава.celuvkov написа:Като не си студент и не знаеш за какво става въпрос-НЕ КОМЕНТИРАЙ!!!ivanov написа:Не знам какво ти е мнението, аз не съм студент, но ми прави много лошо впечатление, че част от студентите избиват много яки комплекси. Защо е това сравнение непрекъснато със специалности от други университети? И непрекъсанто говорене срещу другите?Dita написа:1ва година съм в СтФ и това, което мога да кажа е, че е много добре организиран. Много съм доволна за сега. Естествено, рано ми е да давам по- подробно мнение, защото все още не съм навлязла навътре в системата![]()
Но според мен този факултет е много по- добро място за получаване на икономическо образование отколкото УНСС например (съвсем лично мнение!, създадено от наблюдения).![]()
![]()
Аз като гледам май ти си избиваш комплексите.
С последното си изказване не съм имал изобщо Вас в предвид. Просто бях обвинен в неща, които нямат никаква връзка с действителността. И затова казах, че аз все още не съм никъде студент и няма смисъл в квалификациите спрямо мен. И нека се изразя правилно. С първото обръщение към Вас, нямах намерение нито да Ви обидя, нито нищо. Просто, след като сте избрали да учите тук по каквито и да било причини-Вие си ги знаете-не виждам смисъл да се обсъжда който и да било друг университет, предлагаш същата или подобни специалности. И зле да е и добре да е, Вие не сте там, състоянието на другия университет не Ви оказва влияние и не виждам смисъл от подобни коментари, които не са свързани по никакъв начин с темата (все пак тя е за СтФ на СУ, на за УНСС) . Да поясня-нямам на идея да защитавам УНСС, и за ТУ, и за ВТУ, и за ПУ, и за който и друг университет да бяхте писали, отново щях да отреагирам по същия начин. Когато избрах средното си училище, изобщо не съм се интересувал в останалите гимназии как е положението. Защото от непрекъсантите противопоставяния между гимназии или между ВУЗ-ове не виждам да има смисъл.Dita написа:ама не разбрах.. излиза, че аз съм комплексарката, така ли?.. защото не съм влязла в УНСС?