Тъпият американски народ
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Уфф!!! Горкият прецакан пакистанец!Паган написа:Като казал, че България се намира в
Европа и веднага го взели на работа, а изгонили един пакистанец![]()
Бе прекалено голям е тоя народ, за да мога да го опиша според лични впечатления, но все пак мога да опитам есента, като се върна.
Ама отсега си знам, че с географията и историята, която не касае САЩ са сууупер зле. Не че не познавам много българи дето са също толкова зле де. Ама поне не мислят, че Европа е държава...
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Ние отдавна сме ги задминали, ако ме питаш мен, каквото и да си бръщолевим, че сме били най-интелигентната нация на земята и други такива глупости.THE_PARASITE написа:Не възприемам американците като народ,а по-скоро някакво гражданско общество.Иначе ако българите продължаваме да асимилираме всичко най-лошо скоро ще ги стигнем американците...
"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm."
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Аз категорично не мисля,че сме най-умните,най-красивите,най-способните и всичко най ! Доста съм далеч от тази мисъл даже !Аlien написа:Ние отдавна сме ги задминали, ако ме питаш мен, каквото и да си бръщолевим, че сме били най-интелигентната нация на земята и други такива глупости.THE_PARASITE написа:Не възприемам американците като народ,а по-скоро някакво гражданско общество.Иначе ако българите продължаваме да асимилираме всичко най-лошо скоро ще ги стигнем американците...