Футболна сбирка, утре, 11.03 (неделя)

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

е аз сега да идвам ли...
zamunda.net will never die!
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

ше дойда ама ако няма никой... хващам кирката и ще ми гледате портрета по новините...
zamunda.net will never die!
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

ами като гледам, събрали сме се 7-8 човека :( явно няма да има мач.. айде аз отивам да си доспивам, дано другия път има повече ентусиасти :roll:

едит: абе айде ще се разходя да видя колко сте се събрали, да не кажете после че аз съм ви прецакал.. пък и винаги може да намерим още някви хора по училищата ;)

значи в 11, чакаме се до към 11:20 някъде, който дошъл - дошъл ;)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
G.Stoyanov
От дъжд на вятър

Мнение от G.Stoyanov »

е кажете после как е минало,аз се бях приготвил да идвама ама .... трипио вика че нема да има хора и се отказах
Всеки проблем си има решение,ако няма значи не е проблем
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

ми то наистина нямаше хора, бяхме само аз, Здравко и Лъчо.. разходихме се да видим дали може да се включим в някой мач в училищата, ама нямаше как :roll:

айде да видим за другата седмица дали ще се съберем, нашият отбор няма мач от турнира (по принцип трябваше с Батак да играем), така че търсим съперници за приятелско мачле.. ама все още нямам представа колко ще сме, така че съотборниците да се изкажат ;)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”