Арабистика - 2
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Нели, г-жа преподавателката се занимаваше днес с курсовите работи и се оказа, че сметките, дето сме си ги правили да се занимаваме с по цял въпрос наведнъж са били силно безкръчмарни, т.е. настана брутално съкращаване на темите. Затова и твоето заглавие понастоящем е и остава "Вътрешнополитически процеси в Либия. Опозиционно настроени групи". Нещото, което ще сътвориш, трябва да се разгръща връз площ от мащабите на седем до къмто десет печатни страници. Другарката е особено стриктна за различни неща като правила на цитиране, прегледност на текста и източници, но ще ти ги изложим подробно, когато дойдеш. Само знай, че е хубаво да се поразтърсиш за информация отсега, защото след няколко седмици тя възнамерява да пита докъде сме стигнали. На листите с конспекта имахме подробен списък с литература, той също ще достигне до теб в решаващия момент. Друга новина е, че светът е прекрасен, когато човек се храни обилно и дреме на отворен прозорец. Със здраве, уважаема! 
- Pu
- Пишете, о, братя
- Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...
Много секси*
Мерси много за информацията! Попивам, разбирам, като се видим др седмица ще ми обясните наистина. За темата никакви претенции нямам. Че е стриктна другарката, не съм се никога съмнявала, ще направим, каквото можем, за да остане доволна от труда ни. Имаш 2 големи бири от мен, затова, че така се грижиш за странознанското ми благополучие! Спокойни почивни дни и на теб, и на всички колеги желая, до скоро и пак благодаря!
П.П. Храни се обилно. Внимавай със съня на отворени прозорци. Аз спя на течение принципно, а ме познаваш, демек нищо хубаво няма да излезе.
*израз въведен и усърдно употребяван от мен и мой приятел, означаващ... всичко. Много хубаво, много лошо, много грозно, много хитро, много зле... и т.н. You get the idea.
Мерси много за информацията! Попивам, разбирам, като се видим др седмица ще ми обясните наистина. За темата никакви претенции нямам. Че е стриктна другарката, не съм се никога съмнявала, ще направим, каквото можем, за да остане доволна от труда ни. Имаш 2 големи бири от мен, затова, че така се грижиш за странознанското ми благополучие! Спокойни почивни дни и на теб, и на всички колеги желая, до скоро и пак благодаря!
П.П. Храни се обилно. Внимавай със съня на отворени прозорци. Аз спя на течение принципно, а ме познаваш, демек нищо хубаво няма да излезе.
*израз въведен и усърдно употребяван от мен и мой приятел, означаващ... всичко. Много хубаво, много лошо, много грозно, много хитро, много зле... и т.н. You get the idea.
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.