Може ли първата година да се учи едноременно в два ВУЗ-а?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

а, и аз го гледах преди малко... преди да видя линка... Но никъде не видях след коя година е? А, иа з съм гледала допълнителна специалност,кеото е и по-интересното... Сега ще прочета в членовете,за коя година става на въпрос...дано да го има...
МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ!
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
evterpa
В началото бе словото

Мнение от evterpa »

Xpucu,ама как се записа във втория вуз без диплома-казваш им, че учиш и другаде, и те казват ок ли?
Щастието не е крайна спирка, а начин на пътуване!
Аватар
Xpucu
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Xpucu »

Tripio написа:Хриси, и като учиш на 2 места, как намираш време да висиш в #eternity_of_steel? :D
Иххх начи :) Все някой ще ме издаде :р Не бе сериозно...това , че компа е включен изобщо не означава, че съм пред него :)
Chai4e написа:
Xpucu написа:Може - аз съм така :) Обаче , от университета , където съм задочно , не ми искат дипломата...

Хриси, къде си караш задочното ако не е тайна....и аз знам един подобен случай.

МВБУ - Ботевград

got написа:ако университетът е частен , всичко може.но иначе не се разрешава. :cry: Нямаш право да учиш на 2 места.Въпреки всичко обаче има какви ли не случаи,които съм виждала.уреждат си го това , но как ,не знам. :?: :?: А относно това с подаването на молба за изгубена диплома...рискът е много голям.Ако те хванат... :confused2:
Имаш право. Забраната от закона е , че "няма право да учи едновременно на две различни места
държавна поръчка" :)
evterpa написа:Xpucu,ама как се записа във втория вуз без диплома-казваш им, че учиш и другаде, и те казват ок ли?
Аз първо съм се записала в Ботевград. Там по принцип не изискват диплома. А в СУ им казах, че ще уча и на друго място висше и отговора беше "няма проблем, само дипломата ти да е тук"
Просто very нетипична...

-=In Omnia Paratus=-
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Вижте бе, хора, аз уча РЕДОВНО в два университета, като И В ДВАТА бях приета миналата година. Не са ми правили проблеми НИКАКВИ, естествено, аз като се записвах, не съм била барабан в СУ, просто в НБУ не ми искаха оригинала на дипломата, а копието - записах се първо там, после - в СУ и, живот и здраве, 2008 ще завърща с 2 висши, 1 майнър и още една специалност. А после може да ме призове НАТФИЗ, зависи от перспективите.
Обобщавам: нямаш проблем, но зависи от ВУЗа. Ако е СУ и НБУ - определено става. Кофтито е, че имаш около 15-18 изпита в сесия, ама като им хванеш ритъма, чак не ти се иск да свършват... :wink: Над това мога доста да се разпростра...ама ще е някой друг път и в друга тема. :arrow:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”