Културология-Математика
Модератори: ники, Methuselah
Културология-Математика
отностно нашата среща.бих искал да помоля отбора на Математиката и уважаемите съдии срещата ни да се проведе в петък след 14:00 часа да кажем към 15:00.благодаря ви за разбирането.
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
Това е невъзможно за съжаление,защото 80% от отбора ни работи през седмицата включително и аз.Така че изберете някой от дните събота или неделя и дори може час да си изберете,а пък аз ще се погрижа за игрището.Имам предвид 142 СОУ,то разполага с 3 игрища,а пък и познавам хората които се събират да играят там,така че бих могъл да ги предупредя предварително ,ако сте съгласни ще ви пратя карта къде се намира и с кои превозни средства се стига най-лесно.
В 10 часа ще се играе другият мач м/у форум СУ и етнология,аз лично нямам против този час,но тогава нека мача се играе в 142 СОУ,прилагам ти карта http://bgmaps.com/map.asp?sid=8d288d411 ... x=31&iy=33
Най-удобните транспорти са: 204 автобус и 2,9 тролейбуси има и вариянт с 5-ца трамвай....ако това е достатъчно мисля,че сме конфигурирали уговорката
Най-удобните транспорти са: 204 автобус и 2,9 тролейбуси има и вариянт с 5-ца трамвай....ако това е достатъчно мисля,че сме конфигурирали уговорката
- G.Stoyanov
- От дъжд на вятър
- G.Stoyanov
- От дъжд на вятър