Балове

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Къде ще е бала ви

Сл Бряг
26
67%
Пампорово
4
10%
Турция
5
13%
Гърция
4
10%

Общо гласове: 39

Аватар
red&white
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Балове

Мнение от red&white »

Предлагам в тая тема да обменяме инфо за Хотели Рокли Костюми и секакви други еуфории :lol: свързани с бала.
Та ПМГ Бургас 23,24 х-л Tiara Beach ... Френска г-я Бургас 24,25 х-лTiara Beach ... Руска г-я Бургас 25,26 х-л Tiara Beach 8)
Айде форумци да ви видим къде ще сте на бал :wink:
на 24ти започва ебанта 8)
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Немската гимназия Бургас - 24 май, х-л Оазис, Сл. бряг :)
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
CooL^GirL^^^
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от CooL^GirL^^^ »

Нашият бал (ПМГ гр. В. Търново) ще е на Слънчев бряг. Доколкото знам тръгваме на 27 май, но не знам в кой хотел ще сме. Миналата седмица си купих рокля от София. Честно казано не се вълнувам много много за този бал. :roll:
Завивам те без думи, нежно
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

хаха моят бал беше в едно заведение в Карлово,което се намира до гробищата :lol: а след това нищо :x
Иначе роклята ми беше от Асеновград !Съвета ми е да не си купувате рокли с обръч,защото няма да може да се движите :(
Какво друго освен да ви пожелая да си изкарате чудесно!
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Аз още нямам рокля, но може би ще си шия... :)
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
Traqn``
От дъжд на вятър

:)

Мнение от Traqn`` »

не давайте грешни пари по тези балове и не се надявайте много .. може да се напиете и след изпитите и без това е тъп бала .. (аз завърших вече и за това знам.. )
Аватар
red&white
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от red&white »

абе рогата да мълчат :twisted:Траянчо троянчо в Турция ли си кара бала бе :lol: :twisted:
Аватар
jordanoff
От дъжд на вятър

Re: :)

Мнение от jordanoff »

Слънчев бряг. Хотел "Котва".
Ин
фо

Traqn`` написа:не давайте грешни пари по тези балове и не се надявайте много .. може да се напиете и след изпитите и без това е тъп бала .. (аз завърших вече и за това знам.. )
Какъвто си го направиш е. Аз мисля моят да е незабравим. Ще се постарая да го направя такъв.
А ако е за напиване, по всяко време на денонощието можем да се напием. :)
Аватар
RaLiTO
В началото бе словото

Мнение от RaLiTO »

CooL^GirL^^^ написа:Нашият бал (ПМГ гр. В. Търново) ще е на Слънчев бряг. Доколкото знам тръгваме на 27 май, но не знам в кой хотел ще сме. Миналата седмица си купих рокля от София. Честно казано не се вълнувам много много за този бал. :roll:
хах каква странна случайност :P интересно обаче че май никой не знае как се казва хотелът в който ще сме...относно вълнението..аз се вълнувах преди да почне истиснката подготовка...сега вече съм малко изнервена и вземам да го напразвам...рокля..обувки...изпращане... :roll:
It's the way that I wanna live (it's my prerogative)...
You can’t tell me what to do...why can't I live my life...without all of the things...That people say
Аватар
V_I_P
От дъжд на вятър

Мнение от V_I_P »

Ние ще ходим в Италия :D а аз вече и рокля си купих, сега проблем са обувките :?
Има две трагедии в живота - едната е да не получиш това, което искаш, а другата - да го получиш!
Аватар
red&white
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от red&white »

абе недей се радва много на тая Италия че да не останеш разочарована после :wink:
Аватар
V_I_P
От дъжд на вятър

Мнение от V_I_P »

Защо ти там ли ходи?
Има две трагедии в живота - едната е да не получиш това, което искаш, а другата - да го получиш!
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

Е, стига, само четири места ли има, където може да се направи абитуриентски бал? :lol: Ние пък бяхме на Пловдив. Много беше диво, три дни нон-стоп купон. Не е важно къде си, а с кого си. Ех, прииска ми се пак да съм абитуриентка. Съвет към всички, на които им предстои това щастие - радвайте му се, защото много бързо свършва и ако не сте взели възможно най-много, после ще ви е яд. :wink: Аз супер много се забавлявах на моя бал, но като свърши все си мислех, че съм можеле и повече да го оценя и ме е яд. :roll: Ох... спомени... чувствам се стара :lol: .
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
BadCoverVersion
В началото бе словото

Мнение от BadCoverVersion »

Неи (езикова гимназия -Разград) първо тук естествено на 28 май,което си е доста назад във времето,но...организация и чудо...а за втора..малко ни притеснява факта,че вече ще е юни месец и ще сме притиснари откъм време,но иначе кроим планове за някоя хижа ж планината,не искаме 4-звездни хотели по морето...лятото нали там пак ще ходим,така че......ако някои има инетресна офертичка за нещо в планината...може да даде някои идейка:)а за рокля...ми онзи ден ден се разхождах аз...само да разгледам понеже мисля,4е е доста рано още ...и от около 200 модела и си харесах САМО 1,КОЕТО ЛЕКИЧКО МЕ ШОКИРА:)...мисля сега покрай курсовете в София да порагледам пък да видим какво ще стане...
Аватар
uktc
Легендарен флуудър

Мнение от uktc »

От 27 май до към 1-2 юни в Турция, Кушадасъ.
Ако ще се засечем с някой, да се обажда :wink:
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”