Какво става със спорта?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

и при кого да се запи6а на катарене и най-важно къде?
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Аватар
TEMPOS
В началото бе словото

Мнение от TEMPOS »

:arrow: спортът не може да се променя между семестрите, само в началото на академичната година.
за катеренето вече сте изпуснала, колега.
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

и сега какво? на нас ни казаха за катеренето след 4 март..........и ние сега си чакахме. след като не може да се променя, значи никой нов не може да се запише....а на мен спорта ми е записан през зтраницата на фми, само не и при преподавателя, трябва ли сега да ги тарся при положение, 4е казаха след 4 да ходим....
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Аватар
TEMPOS
В началото бе словото

Мнение от TEMPOS »

ужас е със спорта, говори с тренерите, дано да има места... :roll:
Аватар
slavena
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от slavena »

А възможно ли е да се запише спорт втория семестър, ако първия не си посещавал?
Don`t eat yellow snow!
Винсент ван Гог
В началото бе словото

Мнение от Винсент ван Гог »

Ако някой от 1ви курс ходи на туризъм ще съм му благодарен да сподели кога имат занятия групите при Илчев
The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again.
cold'as'ice
В началото бе словото

Мнение от cold'as'ice »

Има ли някой от айкидото да ми каже какво става с този спорт. 4 пъти вече ходя до залата и се не мога да намеря тренера. И днес ходих, и пак го нямаше. Казаха ми за 2 часа - сряда и петък от 13 часа ама аз по това време и в двата дни съм зает. Сега кого да питам вече не знам, тези които познавам от айкидото и те не знаят.
Аре моля, ако някой знае нещо достоверно, да драсне едно редче. :)
Аватар
zaharinka
От дъжд на вятър

Мнение от zaharinka »

nestea написа:Tripio, мерси за инфото, аз долкото знам спорт във ФКНФ не е задължителен :roll: ако не е така моля, някой да ме светне. иначе, аз леко съм позакъсняла с около 2 години :lol:
аз съм ФКНФ и от моята специалност почти всички са на спорт :roll: в началото на първия семестър ни казаха, че трябва да запишем някакъв спорт, за да си съберем кредитите :)
Nicht alles Wünschenswerte ist erreichbar, nicht alles Erkennenswertе erkennbar!
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”