35лв и 40 лева разбрах от форума на про-рок. Засега.Crematory написа: и се кефя за Гардиан. Искам цена на билет!!!!
Blind Guardian в София
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
А от къде се намират и вече пуснати ли са?Winyan написа:35лв и 40 лева разбрах от форума на про-рок. Засега.Crematory написа: и се кефя за Гардиан. Искам цена на билет!!!!
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка:
- zlatoto
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
мдам,този концерт вече е сигурен мисля.Но да ви кажа това,че им пише в сайта дата,час и място невинаги е сигурен знак,че ще идват.Аз така няколко пъти подскачах от кеф на някои групи,че ще идват(сещам се за Masterplan-21-ви април пишеше) обаче вече я няма тази датаWinyan написа:Как да няма! Има разбира се. Отиди на официалния сайт на Гардиън и там пише - 2007-05-17 Bulgaria Sofia Hristo Botev Sports.darky написа:Съмнява ме нещо все пак никаква информация няма дори на сайта им, нито в Ticketstream.bg![]()

-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Вие с онея картинки на билетите аааа
Беше много магически концерт, имаше си кусури (еми във фестивална...), но не ми пука за тях, прекрасно си беше
Публиката излъчваше толкова много любов, че озвучаването или някакви други простотии нямаха никакво значение. Поне при мене там не.
Нашият сетлист:
01 War of Wrath
02 Into the Storm
03 Welcome to Dying
(Мисля, че тука групата разбра къде е попаднала
Залата така ревеше, ама така пееше, че Ханзи се ошашави колко дива публика му е дошла. И продължихме така докрай!)
04 Nightfall
05 The Script for My Requiem
06 Fly
07 Valhalla
08 Time Stands Still (At the Iron Hill)
09 A Past and Future Secret
10 This Will Never End
11 Lost in the Twilight Hall
12 Punishment Divine
13 And Then There Was Silence
Бисове
14 Imaginations from the Other Side
15 The Bard's Song (In the Forest) http://svil.digicom.bg/Bard.avi Намерих линка в ПроРок, записано е от Свил.
16 Mirror Mirror
Очаквахме да свирят 140 минути, а те свириха 1ч.40мин., с което ми се изясни, че организаторите са го прочели грешно, когато са обявявали новината предварително и са заблудили бая народ, че ще свирят повече от два часа.
Беше много магически концерт, имаше си кусури (еми във фестивална...), но не ми пука за тях, прекрасно си беше
Нашият сетлист:
01 War of Wrath
02 Into the Storm
03 Welcome to Dying
(Мисля, че тука групата разбра къде е попаднала
04 Nightfall
05 The Script for My Requiem
06 Fly
07 Valhalla
08 Time Stands Still (At the Iron Hill)
09 A Past and Future Secret
10 This Will Never End
11 Lost in the Twilight Hall
12 Punishment Divine
13 And Then There Was Silence
Бисове
14 Imaginations from the Other Side
15 The Bard's Song (In the Forest) http://svil.digicom.bg/Bard.avi Намерих линка в ПроРок, записано е от Свил.
16 Mirror Mirror
Очаквахме да свирят 140 минути, а те свириха 1ч.40мин., с което ми се изясни, че организаторите са го прочели грешно, когато са обявявали новината предварително и са заблудили бая народ, че ще свирят повече от два часа.
Ето едно доста по прилично като звук клипче на The bard song (ако не сте го намерили вече де, но ме съмнява). Кой го е качил или записал нямам идея

иначе концерта беше невероятен, публиката се държа повече от прекрасно, мисля че направихме прекрасно впечатление на Guardian, сега остава само да се молим пак да дойдат скоро
http://video.google.com/videoplay?docid ... dian+sofia
иначе концерта беше невероятен, публиката се държа повече от прекрасно, мисля че направихме прекрасно впечатление на Guardian, сега остава само да се молим пак да дойдат скоро
http://video.google.com/videoplay?docid ... dian+sofia
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Концерта беше ненормален, но можеха да посвирят още малко... Поне Lord of the Rings можеха да ни изпеят и The Quest for Tanelorn. А при малко повече нахалитет дори бих си пожелал и Mordred's Song, Ashes to Ashes, Theatre of Pain. Най-малко 4 от посочените 5 са си класики 
А бай дъ уей как се казваха подгряващите? Велвет Проджект или Велвет Найтмеър? Чух и двата варианта. А и да ви се похваля - един приятел си хвана тяхна палка
(Е, можеше и на Гардиън да е де...) Всъщност аз не знам защо той сам не ви се похвали де. Сигурно не е видял темата 
А бай дъ уей как се казваха подгряващите? Велвет Проджект или Велвет Найтмеър? Чух и двата варианта. А и да ви се похваля - един приятел си хвана тяхна палка
Peace is a lie. There is only passion.