Курс по литература 2007 @ Април 01-10

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
jordanoff
От дъжд на вятър

Курс по литература 2007 @ Април 01-10

Мнение от jordanoff »

Не виждам такава тема. Уж търсих - няма. Ако има, изтриите тази, много моля.

Някой вече записа ли се за курса?
Много ли сме? :lol: :lol: :lol:

Пишете тук, бъдещи курсисти.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

аз ще се записвам, ако успея да се свържа по телефона с лелките да ми кажат откога започват да взимат пари и колко места има в курса :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

edit:
свързах се, казаха, че все още има "достатъчно" места
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
jordanoff
От дъжд на вятър

Мнение от jordanoff »

Мила написа:аз ще се записвам, ако успея да се свържа по телефона с лелките да ми кажат откога започват да взимат пари и колко места има в курса :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

edit:
свързах се, казаха, че все още има "достатъчно" места
Записа ли се? ;-)

Тук има достатъчно информация: http://www.slav.uni-sofia.bg/Pages/candcursove.html
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

мда, ясно ми е - ами не не съм се записала още, трябва да ми платят първо, другата седмица най-късно ще се записвам
you have to keep
breaking your heart
until it opens
BadCoverVersion
В началото бе словото

Мнение от BadCoverVersion »

аз пък адски много исках да се запиша оба4е съм принудена да избирам между история и литература и избрах историята...понеже уж повече ме няма там...ама емного гадно така...исках и на двата да отида...:(кофти тръпка какво да се направи
between
В началото бе словото

Мнение от between »

този курс по литература през ваканцията е пълна глупост. Аз ходих преди две години.Бяхме в билогически факултет(до радиото).Ужасно е.Никаква полза.Говорят ти ,говорят ти и....... на изпита го пишеш и нищо.А и в залата където преподават е много студено.Един автор с цяото му творчество го взимате за 3-4 часа, като незасягате изцяло проблемите..абе не се записваите.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

миналата година в залата ми за изпита имаше един батко, дето обикаляше и казваше на определени хора какво да пишат. после казаха, че е бил един от лекторите на този курс. :?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
jordanoff
От дъжд на вятър

Мнение от jordanoff »

Мила написа:миналата година в залата ми за изпита имаше един батко, дето обикаляше и казваше на определени хора какво да пишат. после казаха, че е бил един от лекторите на този курс. :?

Дай боже.. :lol: :lol: :lol:
Аватар
naida
В началото бе словото

Мнение от naida »

Ми аз се записах. Ще видим колко е полезно, а до това, че един автор се минава за 3-4 часа - нормално ми се вижда, в крайна сметка се предполага, че си на ясно с материята и имаш нужда само от насочване и акценти. Абе, ще видим...
Защото като палава минута
внезапно грабната от дълъг ден,
живея аз от никого нечута,
а цялото небе живее в мен.
bubble
От дъжд на вятър

Мнение от bubble »

Ами аз много се колебаех ,дали да се запиша, но все пак реших,че само ще си загубя времето.Обясниха ми горе-долу какво представлява и се отказах,защото нямам нужда Валери Стефанов да дойде,да си изчете статиите,които е написал и да си тръгне,това го правя цяла година,така че - не,мерси.Цял ден седиш и ти четат лекции,нито се разработват тези,нито нищо.Но все пак на тези,които ще ходят - успех и дано им е от полза:).
Аватар
jordanoff
От дъжд на вятър

Мнение от jordanoff »

bubble написа:Ами аз много се колебаех ,дали да се запиша, но все пак реших,че само ще си загубя времето.Обясниха ми горе-долу какво представлява и се отказах,защото нямам нужда Валери Стефанов да дойде,да си изчете статиите,които е написал и да си тръгне,това го правя цяла година,така че - не,мерси.Цял ден седиш и ти четат лекции,нито се разработват тези,нито нищо.Но все пак на тези,които ще ходят - успех и дано им е от полза:).
Нека е така. Нека си чете статиите. Но да ни и пита дали имаме въпроси...Тогава вече ще ни е от полза.
bubble
От дъжд на вятър

Мнение от bubble »

jordanoff,ами надявам се да може да се задаватe въпроси, ще разкажете като тръгнете:).
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

на този курс има просто безценни неща...
като това, което след 15 секунди ще иде в подписа ми :lol: 8)
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

според мен няма голяма полза от подобни курсо-само ви обират парите.ако се надявате някой на изпита да ви каза нещо,да ви запомнят и т.н също няма голям смисъл. много мои колеги,които са ходили ми казаха ,че е било безмислено.вместо да си хрчите парите седнете и си учете. влиза се без проблем и без курсове
I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Хората го карат на принципа "Better safe, then sorry". Затова и много посещават, все пак никога не е зле да се подсигуриш, макар и само морално още един път. А дали дават подобаваща подготовка, е друг въпрос.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”