ФЖМК - легендата продължава
Модератор: Шепот
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Change one thing.Change everything.
Щом сме стигнали до тук, имаме силата да променяме нещата, да променяме себе си, света около нас. Ние сме този свят....
Имаме идеи, имаме воля да ги реализираме... и да участваме в случването...
За да се присъединим към Студентски съвет - повече информация КАК и с какво се занимава организацията можете да получите в сряда от 16.00.
Предстоят и избори. Ще се разбере необходимото за участие...
Всъщност СС е само формата, съдържанието сте вие
дори без да сте част от формата
Щом сме стигнали до тук, имаме силата да променяме нещата, да променяме себе си, света около нас. Ние сме този свят....
Имаме идеи, имаме воля да ги реализираме... и да участваме в случването...
За да се присъединим към Студентски съвет - повече информация КАК и с какво се занимава организацията можете да получите в сряда от 16.00.
Предстоят и избори. Ще се разбере необходимото за участие...
Всъщност СС е само формата, съдържанието сте вие
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- vassito_val
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ех, направо вече ми писна от "точните" лектори - Ефремов две седмици вече го чакаме да се почви, ама няма и няма...
Май на редактиране повече няма да се ходи.
А идеята за купонче в Студград не е лоша, присъединявам се към чакащите покана
Ние с колежките говорехме в сряда да се ходи в центъра, та ще разпространим и тази идея...
А тия избори за СС ги чакаме още от първия семестър. Искаме да упражним правото си на вот!
А идеята за купонче в Студград не е лоша, присъединявам се към чакащите покана
А тия избори за СС ги чакаме още от първия семестър. Искаме да упражним правото си на вот!
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
- bvz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Изборите за частично попълване на свободните мест в ОС на ФСС ще се проведат на 21. 03. 2007 г.
Докумнтите за кандидатстване се приемат до 16. 03. 2007 г. в стая 57 всеки вторник от 08:00 до 09:00 и всеки петък от 08:00 до 09:00 и от 11:00 до 12:00.
Комплектът включва Кратка мотивация (с посочени трите имена, ЕГН, курс, специалност) и Уверение, че сте студент във ФЖМК.
Всеки от вас може да се кандидатира!
Докумнтите за кандидатстване се приемат до 16. 03. 2007 г. в стая 57 всеки вторник от 08:00 до 09:00 и всеки петък от 08:00 до 09:00 и от 11:00 до 12:00.
Комплектът включва Кратка мотивация (с посочени трите имена, ЕГН, курс, специалност) и Уверение, че сте студент във ФЖМК.
Всеки от вас може да се кандидатира!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Или аз, или аз...
Впрочем, Боянски Патилански, ключа за 57 от ДЧП* ли да го взема в петък, че нещо си нямам собствен...
* Добрия Чичко Портиер
Впрочем, Боянски Патилански, ключа за 57 от ДЧП* ли да го взема в петък, че нещо си нямам собствен...
* Добрия Чичко Портиер
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Обратна връзка:
- bvz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:
Доста време се чудех как да отговоря на това мнение, още повече - изказано от точно този човек.Ако днес това ви изглежда сериозно, утре ще има да се смеете на себе си!
Аз поне не се мея на себе си. Сигурно има други, които ми се смеят, но естествено зад гърба ми. Това ми е ясно.
А иначе като част от ФСС смея да твърдя, че сме постигнали нещо, и то е сериозно. Сещаш се сигурно? Не знам.
А иначе идиоти има навсякъде.