Курсовете по история в СУ

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Зависи от преподавателя. Някои ги диктуват,някои не... 8) Важното е да пишеш бързо :)
Изображение
ragazo
В началото бе словото

Мнение от ragazo »

Аз през ноември ходих до СУ да намеря информация за 9 дневните курсове през зимната ваканция. Хиляда човека са ми казвали че на тия курсове темите ги диктуват направо от зеления учебник.
Там някаква леличка почна да ми обяснява, че сме имали три задължителни учебника и че темите в зелената история били много кратки / "се едно... :lol: / и тия три учебника + зимния курс ми решавали проблемите.

Обаче познайте какво зимен курс не е имало поради липса на кандидати 8)
Аватар
RaLiTO
В началото бе словото

Мнение от RaLiTO »

хах а каква е вероятността да се случи това и с пролетния...аз се чудя горе долу колко човека трябва да се запишат и ако наистина досега са само 20на да не стане някой фалче....имали такава вероятност??? :roll:
It's the way that I wanna live (it's my prerogative)...
You can’t tell me what to do...why can't I live my life...without all of the things...That people say
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

:shock: Също така държат много и на правопис, пунктуация .. не го забравяйте все пак :happy8: :roll:
Изображение
BadCoverVersion
В началото бе словото

Мнение от BadCoverVersion »

nai-setne se registrirah :D Zdraveite,vidqh temi4kata i re6ih i az da drasna nqkoi red,za6toto i az se zapisah za kursa...samo ne razbrah kakvo e tova subota ili nedelq sledobed...?!? :?: az kato se zapisah mi kazaha po4va ot 31 mart i e ot 9 do 17:00...do 7 april :idea:
btw kazvam se Kameliq i sum ot Razgrad... i mn bih se radvala da se zapoznaq s nqkogo predvaritelno,tui kato mai 6te sum sami4ka...koeto e pla6e6to... :? i iskam da popitam ne6to...slu4aino nqkoi da znae kak se provejda kursa...v smisul po kolko 4oveka 6te sme ...koi 6te go vodi...ne6to podobno...
cao cao za sega :)
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Мнения на латиница ще се трият!
Аватар
tiha_chest
В началото бе словото

Мнение от tiha_chest »

Здравейте, скъпи кандидатстуденти:) Тъй като нямам време да чета цялата тема и всичко, което сте изписали бих искала да задам един конкретен въпрос и който е ходил на курс по история, бих била много благодарна, ако може да ми отговори:) Само да уточня, че съм студентка първи курс специалност социални дейности в СУ и тъй като миналата година кандидатствах и ме приеха с история ми стана любопитно тази година дали е имало някаква промяна на курса. Та... въпросът ми е: На темите за Руско-турската война и за Втора световна война план ли ви предадоха или цяла тема са диктували?

Благодаря предварително, на този който може да ми отговори и желая на всички Успех и много Късмет в предстоящите им изпити! Дано всички бъдете приети в специалността, която желаете!!!:)
Не следвай път! Върви, където няма път и остави следа!
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

Миии този който ми води на мен лекциите за Нова История със влизането си каза "Аз от колегите си чух че много бурзо пишете, което е добре защото имаме много работа да свършим...." :) Професора беше много печен като цяло но така според него нареченото "най-важно " по темата всеки път беше около 10-11 страници :) Таке че си прави изводите план или теми са диктували :) По средния пръст още имам синка от тогава, която е приела формата на "Schneider" :lol:
Аватар
tifani
В началото бе словото

Мнение от tifani »

Здравейте!!!Аз се записах вчера на курса.Ако някой търси запонанство -да пише! :D
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Случайно да не е минал срока за курса??? Че трябва да се записвам :) мерси
Аватар
tifani
В началото бе словото

Мнение от tifani »

ЗАПИСВАНЕТО ЗА КУРСА Е ДО 15 МАРТ!!! ПОБЪРЗАЙ :!:
Аватар
RaLiTO
В началото бе словото

Мнение от RaLiTO »

колко човека ще сме горе долу? :)
It's the way that I wanna live (it's my prerogative)...
You can’t tell me what to do...why can't I live my life...without all of the things...That people say
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Най вероятно и аз се записвам...тъйче...READY TO PARTYYY ;)
Аватар
Pauton
В началото бе словото

Мнение от Pauton »

15 март?????????
Сигурни ли сте аз смятах да отида на 19 да се запиша. Моля ви кажете че не съм пропуснала срока plssssss :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Mp3 is NOT a crime!
Аватар
tifani
В началото бе словото

Мнение от tifani »

Сигурна съм ,че беше до 15 март,защото звъннах в ректората и там ми дадоха тази информация :!: (тел. 02 930 82 79)
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

А да ви кажа .. аз съжалих, че съм си платила ;) Всеки може да си ходи на тоя курс да си пише и да слуша 8)
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”