Химически факултет...!
Re: Химически факултет...!
информация
[/quote]
Аз съм от химическия 2 курс химия някой може ли да ми помогне за курсовата работа по СВ
Аз съм от химическия 2 курс химия някой може ли да ми помогне за курсовата работа по СВ
- KitKatChunky
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
bibappetrova написа: Аз съм от химическия 2 курс химия някой може ли да ми помогне за курсовата работа по СВ
Ами то курсовата работа не трябваше ли да я предадем първия семестър преди сесията И аз съм 2 курс Химия...колежка,а ?
От коя група си ?!
Ние сме само една група-задочно обучениеKitKatChunky написа:bibappetrova написа: Аз съм от химическия 2 курс химия някой може ли да ми помогне за курсовата работа по СВ
Ами то курсовата работа не трябваше ли да я предадем първия семестър преди сесията И аз съм 2 курс Химия...колежка,а ?
От коя група си ?!
- KitKatChunky
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Е ти така кажи,че си задочно...аз съм редовно обучениеbibappetrova написа:Ние сме само една група-задочно обучение
Моята курсова е за фулвен.Знаеш ли затрудняваме да определя делокализацията от порядъците на връзките
- KitKatChunky
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Да доц.Таджер ни беше и наистина скъса много обаче тези които бяха скъсани не бяха училиbibapet написа:Всяка вечер ли си във форума.А забравих да те питам кой ви беше по СВ?На нас е Таджер казаха ми че трудно пуска.
Знам, че е тъпо, но все пак ще се осмеля да попитам: коя специалност бихте ми препоръчали - химия или компютърна химия? Не че може да се каже коя е по-добра, защото сигурно всяка си е за себе си, но какви са плюсовете и минусите на двете... Защото скоро май ще ми се налага да ги подреждам, а аз нямам мн виждане по въпроса... 10х предварително 

- neycheva87
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Уелкъм, надявам се догодина да сме колеги. Какво да избереш - ами ти си решаваш, сега съм първи курс Компютърна химия, и съм доволна. Понеже двете ми съквартирантки са чиста химия първи курс сравнявам нещата
Ами неоргаична химия - караме заедно лекции, имам един и същ брой часове лекции, но упражненията си е друго. Ние имам по 4 часа седмично лабораторни плюс семинар, а те имат 6 часа лабораторни и отделно още 2 или 3 часа семинар. От там на контролните им изискват повечко знания...и с малко нашите са по-лесни
(едни и същи задачки само те имат повече с 1-2). Другите неща те имаха повече математика...Физиката я взехме за 1 семестър, а те имат физика първите 2 семестъра. На нас ни беше супер точен преподавател - Виктор Иванов, свалям му шапка, много го ценя и уважавам
ние имахме някви ПНИ (представяне на научна информация) - според мен си беше малко загуба на време, имахме и химична информатика - там пък ни казаха химияни търсачки и ей такива неща, не се заблуждавай, че е нещо кой знае какво
Абе не знам - зависи какво ти се учи повече - искаш повече само химия или искащш химия плюс други неща. Примерно сега ние имаме и програмиране(Ц++ както му се вика). Доволна съм, не знам ква ще ставам...
Да каже някой по-горен курс...
Who ever said I needed you! Lied!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- neycheva87
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Хаха. Така е. Всъщност не знам какво искам все още. Сега почвам в една лаборатория, току виж окончателно съм си избрала магистратура...^PrincessA^ написа:Радваш!neycheva87 написа:Доволна съм, не знам ква ще ставам...![]()
Изрази в синтезиран вид мнението на 90% от хората в Уни за студентството им!
Who ever said I needed you! Lied!
Еми аз много си обичам химията, и компютърните работи са ми интересни, само да не са мн задълбочени
,и въпреки многото неща, които искам да уча, най-голямата ми мечта май няма да я огрей...
И в двете химически специалности най ме притеснява, че нз "каква ще стана"... и така... накрая ще хвърлям монета и каквото се падне ще избера другото
Но благодаря ти за отговора, аз ще се мъча с главоблъскането
Но благодаря ти за отговора, аз ще се мъча с главоблъскането

- Mo'Nique
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
откак в 325 няма вече дъска, нас от Информатиката ни преместиха в химическия...брои ли се 
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
- neycheva87
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка: