прием във ФМИ

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

aко говориш за кандидатстване ако видят и 1 нещо написано ти го взимат.....но ако искаш си понапиши малко с молив.......тая година почти не проверяваха :twisted:
Изображение
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Зависи мого от квесторите. Някои проверяват щателно, а други дори не гледат дали си с разрешената книжка. :roll:
Изображение
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

съгласна....миналата година само на мат2 ми провериха книжката.....абсолютно на всички други не.....
Изображение
Dagegen
В началото бе словото

Мнение от Dagegen »

ami nqma formuli za iracionalni neravenstva , nqma gi polovinata za razpolojenie na korenite sq ne moga da se setq i drugi raboti gi nqmashe... kfo da gi u4a naizust ot 22 proizvodni ima samo 7 i to kakvi :) 4e na 4islo e 0 , na x - edinica.....
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

тия дето ги няма едва ли ще ти трябват.. пък и се извеждат лесно ;) а за помненето наизуст вече казах в друга тема - сега може да не ги помните ама като почнете да се готвите сериозно и решите по някаква бройка задачи с тия формули, ще ги запомните ;)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Dagegen
В началото бе словото

Мнение от Dagegen »

abe 4ovek ne sym kazal 4e ne mogat da se zapomnqt.... to ako e vupros i bez spravo4nik sym po4ti siguren 4e moje da se spravq ... samo nqkoi ot trigonometriqta mi trqbvat prosto ne se znae kfo sh stane ot burzane ot pritesnenie vinagi moje da oburkash nqkoi znak neshto i.....
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Е, нали всички могат да го объркат от притеснение? :)
Все пак се понаучи да си изведеш формулите, за да нямаш проблем, ако забиеш така. Поне някои от по-важните. :)
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”