БЛИЦ 2 в 1
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Всъщност е почти готов, но аз вчера си загубих целия ден с разни ангажименти, а днес го проспах.
Ето, сдържах обещанието си. Пич съм
Ето, сдържах обещанието си. Пич съм
Последно промяна от Boromir на 07 Мар 2007, 14:17, променено общо 1 път.

И така, скъпи форумци, след известно забавяне, за което на продуцента му бяха надлежно и продължително издърпани ушите, та още го болят като пише, новият блиц 2 в 1 е готов за Вашето четене и оценяване!
/бурни ръкопляскания/
На Вашето почитаемо внимание представям две от най-интересните и обаятелни личности на Форум СУ...
Две очарователни дами... ...форумната коронована особа, почитателката на добрите и миловидни немски вратари И на Байерн (М), покоряващата високи върхове и стени за скално катерене, винаги готовата да помогне на питащите и търсещите - ^PrincessA^!
... И един екзотичен полъх, носещ аромат на пустиня, на топло слънце и спомени за безброй приказки вечер под финиковите палми - гордата възпитаничка на една от некомерсиалните специалности, учещата езика на Шехерезада и Аладин, дамата с трудно име - coup!
/още по-бурни ръкопляскания и НАЧАЛО!/
Какво е твоето име?
Р: Ралица се казвам
К:Цял живот името ми предизвиква недоумение у другите.. Затова предпочитам да ме наричате Куу (без п)

/много ми е приятно, аз съм Ники/
А първите две цифри от ЕГН?
Р:85
К:86
Имаш ли си талисман? Какъв?
Р: Имах някога.....когато още не знаех, че огромна част от нещата, които ми се случват зависят от мен, а на тези, които не зависят от мен, не мога да повлияя по никакъв начин!
К:Нямам талисмани - не ми носят никаква увереност.
А хоби?
Р:Да си създавам и колекционирам спомени....за времето, в което ще мога единствено да ги разглеждам.
К:Гледам хобитата, работата и ученето да ми съвпадат, така че ...
Аз съм българче, обичам...?
Р:Да откривам опровержения на крилатата фраза “българска работа”!
К:... всичко българско и родно.
/Риспект и за двата отговора!/
Твоето мнение за цензурата?
Р:Цензурата противоречи на конституционното закрепеното право на информация, но е необходимо да я има, доколкото защитава други конституционно признати права!
/”професионално” изкривяване!
/ /съгласен съм/
К:В определени случаи наистина има нужда от нея - когато определени мнения стигнат до "неоформили се хора" - пубертети и т.н. Но когато говорим за зрели хора - цензурата е неуважение към тяхната способност трезво да преценяват нещата.
Имаш ли си любими форумци?
Р:Ако нямах, не бих се задържала толкова дълго тук
. Водещият блица мога да нарека любим форумец! И Сашко. И Циндил-Пиндил също....И въобще всички ви обичам!
/любимият форумец подава лапичка и маха с опашка. Също така заявява, че Принцесата е и негова любима форумка
/
К:Ами, имам да - хора, чиито мнения винаги са ми били интересни, развеселявали са ме или пък са ме карали да се замисля. Но няма да изброявам имена.
Как се справяш с нежеланите обожатели?
Р:Бързо
К:Дискретно отклонявам поканите им . Ако това не помогне - директно има казвам, че компанията им не ми е приятна.
А с желаните?
Р:Хаха.....карам ги да се чудят дали са наистина желани или всъщност си го внушават!
К:Успешно.
/Истински дами! (развълнувано)/
Златна рибка или син джин от лампа? Защо?
Р:Със сигурност синия джин! Има нещо мистериозно и могъщо в него....докато златната рибка е просто кандидат за тигана
!
К:Син джин от лампа - странно ми е да си общувам с някаква риба, дори и да е златна. А джинът все пак е антропоморфно същество, пък и да кажем, че ми е по специалността (ако някой случайно не знае, арабистика
) Да не говорим, че лампата е подвижна, а за рибата трябва да съм до вода.
Кое мнение ти беше най-трудно да напишеш досега?
Р:Няма такова. Когато не знам какво да напиша по дадена тема, просто не пиша!
К:Мисля, че няма такова.
Интернет е ...?
Р:Лек /срещу безсъние/ в моя случай, но болест за други...
К:... наистина невероятно явление. Понякога не го оценяваме, но в действителност той скъсява дистанцията между хората, дава достъп до огромно количество информация... Без интернет съм като болна.
/и аз!/
Природата за теб е ...?
Р:Светиня!
К:Нещо, което не оценявам по достойнство. Не отделям време за грижи за нея.

/Любимият форумец се надява да бъде изведен от вас на разходка сред природата. Обещава да не се дърпа. Никак./
Море или планина? Защо?
Р:И двете, но повече планината....Зарежда ме със сила...може би защото съм живяла в планински край.
К:Море. Родена съм в София и се подразбира, че не оценявам планините.
Освен това се харесвам с тен. 
Един за всички или всички за един?
Р:В моя случай “ един за всички”. Чувството, че си помогнал не може да се замени с никое друго!
К:Кокошката или яйцето. Фундаментален екзистенциален въпрос - и без отговор. Понякога един за всички, друг път е по-добре човек да е егоист.
Когато ти е самотно, ти...?
Р:Никога не съм се чувствала самотна!
К:Никога не ми е самотно. Когато човек е сам, той не само е без другите, но е със себе си.
(това не съм го измислила аз
)
/А аз мислех, че самотата била често явление в този студен свят от метал и стъкло! Да бе!/
Тишината на общуването или общуването на тишината?
Р:По-добре сам, отколкото в неподходяща компания! Така става ли?
/Ще попитам продуцента, но мисля, че става
/
К:Тишината на общуването.
Харесва ли ти да си популярна?
Р:Обичам феновете си, но славата има и своята тъмна страна!
К:Не смятам, че съм популярна.
Сподели ни един свой успех.
Р:Обожавам работата си! /мисля, че това е доста добро постижение/
К:Не съм постиганала кой знае какви успехи в живота си. Още съм твърде млада/малка - виж първите две цифри от ЕГН-то.
/Себеотдаване и скромност... Еех... Та какви бяха телефонните ви номера?/
Пожелай ни нещо. Благодаря!
Р:Нека всеки от вас открие това, което търси.....или което си мисли, че е търсил и после разбере какво търси всъщност!
/Избива ме на философия!
/
/Веднага след този блиц ще се посветя на търсене!/
К:Пожелавам ви да сте все така забавни, открити и интересни.
/Благодарим и връщаме пожеланието хилядократно!/
Чао.
Р: Чао!
К: Чао!
/До скоро, дами
/
/бурни ръкопляскания/
На Вашето почитаемо внимание представям две от най-интересните и обаятелни личности на Форум СУ...
Две очарователни дами... ...форумната коронована особа, почитателката на добрите и миловидни немски вратари И на Байерн (М), покоряващата високи върхове и стени за скално катерене, винаги готовата да помогне на питащите и търсещите - ^PrincessA^!
... И един екзотичен полъх, носещ аромат на пустиня, на топло слънце и спомени за безброй приказки вечер под финиковите палми - гордата възпитаничка на една от некомерсиалните специалности, учещата езика на Шехерезада и Аладин, дамата с трудно име - coup!
/още по-бурни ръкопляскания и НАЧАЛО!/
Какво е твоето име?
Р: Ралица се казвам
К:Цял живот името ми предизвиква недоумение у другите.. Затова предпочитам да ме наричате Куу (без п)
/много ми е приятно, аз съм Ники/
А първите две цифри от ЕГН?
Р:85
К:86
Имаш ли си талисман? Какъв?
Р: Имах някога.....когато още не знаех, че огромна част от нещата, които ми се случват зависят от мен, а на тези, които не зависят от мен, не мога да повлияя по никакъв начин!
К:Нямам талисмани - не ми носят никаква увереност.
А хоби?
Р:Да си създавам и колекционирам спомени....за времето, в което ще мога единствено да ги разглеждам.
К:Гледам хобитата, работата и ученето да ми съвпадат, така че ...
Аз съм българче, обичам...?
Р:Да откривам опровержения на крилатата фраза “българска работа”!
К:... всичко българско и родно.
/Риспект и за двата отговора!/
Твоето мнение за цензурата?
Р:Цензурата противоречи на конституционното закрепеното право на информация, но е необходимо да я има, доколкото защитава други конституционно признати права!
/”професионално” изкривяване!
К:В определени случаи наистина има нужда от нея - когато определени мнения стигнат до "неоформили се хора" - пубертети и т.н. Но когато говорим за зрели хора - цензурата е неуважение към тяхната способност трезво да преценяват нещата.
Имаш ли си любими форумци?
Р:Ако нямах, не бих се задържала толкова дълго тук
/любимият форумец подава лапичка и маха с опашка. Също така заявява, че Принцесата е и негова любима форумка
К:Ами, имам да - хора, чиито мнения винаги са ми били интересни, развеселявали са ме или пък са ме карали да се замисля. Но няма да изброявам имена.
Как се справяш с нежеланите обожатели?
Р:Бързо
К:Дискретно отклонявам поканите им . Ако това не помогне - директно има казвам, че компанията им не ми е приятна.
А с желаните?
Р:Хаха.....карам ги да се чудят дали са наистина желани или всъщност си го внушават!
К:Успешно.
/Истински дами! (развълнувано)/
Златна рибка или син джин от лампа? Защо?
Р:Със сигурност синия джин! Има нещо мистериозно и могъщо в него....докато златната рибка е просто кандидат за тигана
К:Син джин от лампа - странно ми е да си общувам с някаква риба, дори и да е златна. А джинът все пак е антропоморфно същество, пък и да кажем, че ми е по специалността (ако някой случайно не знае, арабистика
Кое мнение ти беше най-трудно да напишеш досега?
Р:Няма такова. Когато не знам какво да напиша по дадена тема, просто не пиша!
К:Мисля, че няма такова.
Интернет е ...?
Р:Лек /срещу безсъние/ в моя случай, но болест за други...
К:... наистина невероятно явление. Понякога не го оценяваме, но в действителност той скъсява дистанцията между хората, дава достъп до огромно количество информация... Без интернет съм като болна.
/и аз!/
Природата за теб е ...?
Р:Светиня!
К:Нещо, което не оценявам по достойнство. Не отделям време за грижи за нея.
/Любимият форумец се надява да бъде изведен от вас на разходка сред природата. Обещава да не се дърпа. Никак./
Море или планина? Защо?
Р:И двете, но повече планината....Зарежда ме със сила...може би защото съм живяла в планински край.
К:Море. Родена съм в София и се подразбира, че не оценявам планините.
Един за всички или всички за един?
Р:В моя случай “ един за всички”. Чувството, че си помогнал не може да се замени с никое друго!
К:Кокошката или яйцето. Фундаментален екзистенциален въпрос - и без отговор. Понякога един за всички, друг път е по-добре човек да е егоист.
Когато ти е самотно, ти...?
Р:Никога не съм се чувствала самотна!
К:Никога не ми е самотно. Когато човек е сам, той не само е без другите, но е със себе си.
/А аз мислех, че самотата била често явление в този студен свят от метал и стъкло! Да бе!/
Тишината на общуването или общуването на тишината?
Р:По-добре сам, отколкото в неподходяща компания! Така става ли?
/Ще попитам продуцента, но мисля, че става
К:Тишината на общуването.
Харесва ли ти да си популярна?
Р:Обичам феновете си, но славата има и своята тъмна страна!
К:Не смятам, че съм популярна.
Сподели ни един свой успех.
Р:Обожавам работата си! /мисля, че това е доста добро постижение/
К:Не съм постиганала кой знае какви успехи в живота си. Още съм твърде млада/малка - виж първите две цифри от ЕГН-то.
/Себеотдаване и скромност... Еех... Та какви бяха телефонните ви номера?/
Пожелай ни нещо. Благодаря!
Р:Нека всеки от вас открие това, което търси.....или което си мисли, че е търсил и после разбере какво търси всъщност!
/Избива ме на философия!
/Веднага след този блиц ще се посветя на търсене!/
К:Пожелавам ви да сте все така забавни, открити и интересни.
/Благодарим и връщаме пожеланието хилядократно!/
Чао.
Р: Чао!
К: Чао!
/До скоро, дами

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка: