За групата в която са отборите на Информатика,Пр.математика,Култорология и Археология ,аз мога да се заема със събирането на сумите от капитаните на съответните отбори.
За групата на ФорумСУ и др. отбори мисля,че Добрев ще успее да събере от техните капитани.
2.Наряди от СК- мисля,че в бъдеще е по-добре да бъдат давани веднага след завършека на двубоите от предходният кръг, за да имат време капитаните да отреагират на зададените часове и да могат доуточнят мястото и часа на срещата.
3.Място за провеждане на срещите -последният път мачът Информатика с/у Пр.матем. се състоя само и единствено за това,защото
аз разполагах с кола с която да обиколим целият център докато намерим едно игрище , за което не можеше и да става дума за нивелация, а пред едната врата имаше дупка в която спокойно човек можеше да се изгуби.
И предложението ми в тази връзка е от следващият път мачовете да се играят на игрища за които един от капитаните може да гарантира,че ще бъде свободно или има добра близка алтернатива.Аз лично мога да кажа,че мога да oсигуря изиграването на всички срещи на Пр.математика безпрепядствено.
Очаквам конструктивни мнения и очаквам отговор на това дали ще приемете моите предложения
P.S.Може да имам правописни грешки,ама нали съм математик ще ме прощавате