ФОРУМ СУ - Етнология (мегадербито на предварителната фаза)
Модератори: ники, Methuselah
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
- Mauricio87
- В началото бе словото
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
Моята прогноза за мача е няколко на един за Етнологията. Почетния гол за Форум СУ ще го вкара Златиньо. Ще мине цялата защита, ще си центрира сам, после ще направи петорен аксел и ще вкара със задна ножица. И ще получи жълт картон за бурно изразяване на радостта си. Също така форумци ще ударят общо 17 греди в мача. За Етнологията Смешко ще има 3 голови положения, от които ще вкара 5 гола, а към края ще бъде изгонен за опит да подкупи съдията с бира. След мача той и Златиньо ще получат предложения за получаване на бразилско гражданство, но ще откажат по алкохолни причини. Ръкавиците на Боромир ще бъдат позлатени и изложени в Националния Исторически Музей. Запис от мача ще бъде изпратен до всички европейски медии, след което ШЛ ще бъде закрита, а всички участващи играчи ще си направят тържествено харакири, не можейки да понесат срама от собствената си некадърност. Те ще бъдат последвани от голяма част от феновете си, поради което Мегадербито ще бъде забранено със закон. Така че, пичове, я по-добре ходете пийнете, недейте да играете... все пак... звездите ми го говорят... 
zamunda.net will never die!
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ааа не, Здравко, разби ме! имай милост
иначе прогноза и аз не смея да давам, ясно е че всички ще са надъхани до краен предел и ще се раздадат на терена. и двата отбора са много добри, когато са концентрирани и имат желание, а мисля че тази седмица случаят ще е точно такъв
обещавам, че и аз ще дам всичко от себе си за да не може Веско да диша
и призовавам към фейърплей, красива игра и много бира след мача! вива ла Мегатурнир 
иначе прогноза и аз не смея да давам, ясно е че всички ще са надъхани до краен предел и ще се раздадат на терена. и двата отбора са много добри, когато са концентрирани и имат желание, а мисля че тази седмица случаят ще е точно такъв
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg