Prison Break

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Ето превюто на 19ти епизод http://www.youtube.com/watch?v=LYN3tIvmDjo&NR
.
Аватар
Аlien
От дъжд на вятър

Мнение от Аlien »

Всъщност това беше страшната серия... драмичката беше доста интересна, имаше и екшън, чудно какво ще направи Келърман... абе, пак с нетърпение чакам... вече повече от Лост, колкото и странно да е това. :)
"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm."
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Току-що го гледах. Нямам думи. В шок съм, буквално. Не съм предполагала, че всичко това ще се случи. А привю-то на 19-ти е кошмарно. Не знам дали крехкото ми сърчице ще го издържи тоя епизод. Сериалът съвсем сериозно ще ми докара хипертония! :!:
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
mkt
От дъжд на вятър

Мнение от mkt »

Не съм предполагала, че всичко това ще се случи. А привю-то на 19-ти е кошмарно. Не знам дали крехкото ми сърчице ще го издържи тоя епизод. Сериалът съвсем сериозно ще ми докара хипертония! :
:shock: :shock: :shock: Ходи се прегледай ,хипертония от тая сапунка аххаха
Аватар
Аlien
От дъжд на вятър

Мнение от Аlien »

19та серия е най-бруталното нещо, което съм виждал. егаси серията, няма такова чудо, направо крещях от кеф... баси, КУЛТ! КУЛТ!!!!
"Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm."
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Откъде да я изтегля? Благодаря много.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Аlien
От дъжд на вятър

Мнение от Аlien »

Arenabg.com
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Вече го гледах, но благодаря.
Пак съм без думи, с ръце на главата...Е*а си сериала! Няма такъв.
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

LOST >>>>>>>>>>> prison break
Това е най добрия сериал на света най-добрия по-добър нява да има никога и не е и имало досега :!:
Whatever, Whatever, I'll Do What I Want !!!
Изображение

http://spoilerslost.blogspot.com/
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Тоя сериал се превръща в една голяма радомирска боза :roll:
Дори изпълненията на идола ми, Келърман (Go! Go! Go! :P ), не ме радват вече. Дано да има някакъв частичен завършек в следващата серия, щото нов сезон няма да почвам! :lol:
Аватар
Аlien
От дъжд на вятър

Мнение от Аlien »

21ви епизод беше стабилен, по-добър от 20ти, но, разбира се, далеч от 19ти, който беше феноменален. Сериалът е много, много по-добър от Лост... вече... за съжаление. Но това е положението. Лошото е, че ще има трети сезон... нищо, аз мисля последната серия, идния вторник, да гледам "на живо", у 3 и 30 през нощта. :)
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

Аlien написа:21ви епизод беше стабилен, по-добър от 20ти, но, разбира се, далеч от 19ти, който беше феноменален. Сериалът е много, много по-добър от Лост... вече... за съжаление. Но това е положението. Лошото е, че ще има трети сезон... нищо, аз мисля последната серия, идния вторник, да гледам "на живо", у 3 и 30 през нощта. :)

Я дай линк и аз да я гледам бе, пич :D ( към ФОКС 5)
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
mkt
От дъжд на вятър

Мнение от mkt »

Хората със слаби нерви да се държат, щото ги чака май 3 сезон на бозата :)
Аватар
Аlien
От дъжд на вятър

Мнение от Аlien »

jantex написа:
Аlien написа:21ви епизод беше стабилен, по-добър от 20ти, но, разбира се, далеч от 19ти, който беше феноменален. Сериалът е много, много по-добър от Лост... вече... за съжаление. Но това е положението. Лошото е, че ще има трети сезон... нищо, аз мисля последната серия, идния вторник, да гледам "на живо", у 3 и 30 през нощта. :)

Я дай линк и аз да я гледам бе, пич :D ( към ФОКС 5)
http://bg.gledai.tv/
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Да, ама има само Фокс 8 в gledai.tv!
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”