Театър

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

danistar написа:мога да препоръчам нещо ,което на мен ми хареса :)
имена като любо нейков,димитър рачков - "Вражалец", тетър "сълза и смях" :)за този януари всички билети са продадени. февруари е на 4ти и 18ти - по две представления-от 16 4аса и 19 4аса.
мисля че ще се хареса на всички без значение какво харесвате по принцип. :)
Премиерата на "Вражалец" беше в града ми...
Падна голям смях и разбира се поучителен завършек...
И аз мисля, че ще се хареса с типаж като Рачков на сцената.
Лично мен почти всяка мимика на този човек ме кара да се
забавлявам...
Фенка съм му, пък и съм имала прекрасната възможност да общувам с него...няма такъв темперамент просто! Възхитена съм от жизнеността на тоя човек, макар и това да не е съвсем по темата (поне е свързано с нея) :wink:
Аватар
fly4o
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от fly4o »

Любимата ми постановка е Трамвай желание с Бойка Велкова.Колкото и пъти да я гледам...просто не ми омръзва. А пък и я свързвам с един любим филм- Todo sobre mi madre :) А относно Бражалец- според мен, не си струва! Не знам...Аз Любо Нейков не мога да го понасям! :wink: (може би заради това) :P
Последно промяна от fly4o на 23 Яну 2007, 20:39, променено общо 1 път.
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

Какво не ви харесва в Любо Нейков?
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

DaNce_ написа:Какво не ви харесва в Любо Нейков?
Не че не ми харесва, но е малко еднотипен - независимо дали е мафиот, Бойко Борисов или обикновена мутра, изглежда и се държи еднакво - няма разнообразие в изразните средства, иначе е страхотен комик :lol:
Последно промяна от Boromir на 23 Яну 2007, 22:06, променено общо 1 път.
Изображение
melestorm
Пишете, о, братя

Мнение от melestorm »

Имам чувството, че след чалга музика, можем да говорим и за чалга актьори.Именно Любо Нейков и "Шоуто на Слави" доказваха това!
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

melestorm написа:
Имам чувството, че след чалга музика, можем да говорим и за чалга актьори.Именно Любо Нейков и "Шоуто на Слави" доказваха това!
Ахм, ясно...пак чалгата намесихте.
...по тая логика забрави Руслан Мъйнов - и той е завършил НАТФИЗ и има зад гърба си няколко театрални постановки.
danistar
В началото бе словото

Мнение от danistar »

мисля че говорим за театър,а не за "шоуто на слави".А иначе "Вражалец" е представление,за което хората си намират билети много трудно:)защо ли?рачков е страхотен:)има силно положително излъчване и е невероятен човек,винаги усмихнат и забележителен актъор.Нейков в образа на попа:)...не може да не те разсмее:)/а то точно това е целта на представлението,нали-смеейки се, да се учим/.Асен Блатечки бинаги играе по един и същи начин:)и ми е трудно да го различавам/като роли:)/:)но и той е добър.Деси Бакърджиева и Светлана Бонин:)...Просто "Вражалец". които реши, да гледа:)аз ще го гледам пак:)
duh_navodneniq
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от duh_navodneniq »

danistar написа:мисля че говорим за театър,а не за "шоуто на слави".А иначе "Вражалец" е представление,за което хората си намират билети много трудно:)защо ли?рачков е страхотен:)има силно положително излъчване и е невероятен човек,винаги усмихнат и забележителен актъор.Нейков в образа на попа:)...не може да не те разсмее:)/а то точно това е целта на представлението,нали-смеейки се, да се учим/.Асен Блатечки бинаги играе по един и същи начин:)и ми е трудно да го различавам/като роли:)/:)но и той е добър.Деси Бакърджиева и Светлана Бонин:)...Просто "Вражалец". които реши, да гледа:)аз ще го гледам пак:)
Дам, и аз бих го гледал с кеф!
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

Само помежду другото - на премиерата на "Вражалец" Димитър Рачков неволно изплю от устата си месце (пиленце), докато обясняваше нещо в сцената на трапезата...това още повече засили "комичния ефект", залата се заля от смях...Абе, Рачков си е Рачков - каквато и простотия да направи все е смешно, все си ми е идол :P
danistar
В началото бе словото

Мнение от danistar »

предложение "клюки от ада" също е много смишно - ивайло христов ,васил михайлов... политик, журналистка и гей в ада.

:lol: :lol: :lol: :thumbright:
Аватар
klqmba
В началото бе словото

Мнение от klqmba »

и от театър няма смисъл
Васил Иванов Тунчев
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

klqmba написа:и от театър няма смисъл
???
Аватар
clessy
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от clessy »

Preporu4vam "Плажът". Mn dobra postanovka,igrae se v "sulza i smqh"... U4astvat Мария Сапунджиева & Христо Мутафчиев.
adski mn me izkefi mototo "Neka priemem ,4e jivotut e plaj,na koito sme do6li, za da se radvame na slunceto,vodata i pqsuka"... Pomaga sre6tu zimnata depresiq... :D

"...И гърди геройски на смърт да изложи, И ЕДИН ВРАГ ПОВЕЧ МЪРТЪВ ДА ПОЛОЖИ...!!!"
Аватар
clessy
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от clessy »

A някой може ли да каже няколко думи за "Фенове"???

"...И гърди геройски на смърт да изложи, И ЕДИН ВРАГ ПОВЕЧ МЪРТЪВ ДА ПОЛОЖИ...!!!"
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”