*няколко въпросчета*

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

*няколко въпросчета*

Мнение от hypnosssa »

Здрасти!

Имам 1 въпрос за предварителния по история...
има ли някъде в нета статистика за оценките от този изпит от миналата година
а и освен това...има ли изобщо някой,който да е влязъл в СУ с оценката си от този изпит или изобщо през юли да не се е явявал...всъщност това,което ме интересува е,дали на този предварителен орязват повече или е по-вероятно да се падне по-лесна тема и => по-високи оценки/...макар че...тва с лесната тема май е мнооого относително...

другото,което искам да питам е:
В програмата за изпита влиза ли темата за наследниците на Иван Асен II
аз лично в програмата от мин година не я виждам,пък и не съм я учила...в смисъл от Иван Асен веднага отивам на антиосманска съпротива....
някой да знае нещо по въпроса.. :cry:

Поздрави и мерси предварително! :wink:
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

Аз кандидатствах с география и няма да съм ти много полезна. НО мога да отговоря на първия ти въпрос. ДА МОЖЕ! Доста хора от курса ми, на предварителния са искарали много високи оценки, някои после вобще не са се явявали на редовния,други са се явили. НО се взима по-високата оценка от 2та изпита. Т.е. давам ти пример с мен...на предварителния 2....на реалния -5.50...и влезнах не с 2ката естествено...Тъй че моя съвет е да отидеш на този предварителен. Най-малкото нищо не губиш, а напротив.Ще видиш как протича всичко, защото повярвай ми, цяла философия е да разбереш кое, къде и как се пише, докато започнеш същността на темата. Има толкова много бюрокрация, че не е истина.
Аз съм на мнение,че от този предварителен може само да спечелиш. Какво губиш, 15 лева, и малко от свободното си време :)
Желая ти успех :)
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

*Raya_Alexandra: Инфо можеш да получиш на: http://uni-sofia.bg/students+bg/admissi ... on+bg.html

Следващите си въпроси задавай в посветената на проблема тема:
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... sc&start=0

Тази я заключвам.
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”