Медицински факултет - прием + изпити

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Ще има предварителен по биология. Той ще е на 3 юни неделя и ще започва от 9:00 часа. повече инфо на този адрес: http://uni-sofia.bg/calendar+bg/news+bg ... iti07.html
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.
Изображение
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Малиииии как ме стресна за този изпит, но ще е много добре. Два пъти ще се пробваш. А не да възлагаш всички надежди върху само един единствен изпит. Но вътре в мене, може би интуицията ми подзказваше че ще има предварителен изпит и ето на резултата.
Трябва вече сериозно да се подготвям. Че не остана много време!!!!!!
Изображение
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Сега и друго и в ПУ (Пловдивския университет "Паисий Хилендарси") също ще провежда предварителен изпит по биология. Той ще бъде на 2 юни, за повече информация на този адрес: http://uni-plovdiv.bg/site.jsp?ln=1&id=325
Изображение
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Този изпит много лошо се пада за тези които ще кандидатсват и в СУ и в ПУ. Амо много лошо.
В събота ще си на изпит, а после и в неделя пак ще си на изпит.
Дано да не направят така и крайните изпити.
МНОГО КОФТИ
Изображение
Аватар
^LadyDeath^
В началото бе словото

Мнение от ^LadyDeath^ »

Плъзнали са слухове, че конспект за Медицинския факултет е същия като в Медицинския университет и по биология и по химия, а за другите специалности различен. Някои да е чул нещо такова?
Че вече се ошашавих с всички тези изпити.
Върти света вместо той теб да върти!
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

Интересно, ако е така може да има размисли и страсти между ВУЗ-вете.
Изображение
Lucy
В началото бе словото

Мнение от Lucy »

о това за предварителния в плд наистина е кофти..имах намерение да ходя и на 2та,но явно няма да стане...а за датата за предварителния в су - не знаех,че има някой,който не я знае:) от месеци..:) иначе тя е ок..добре,е да е последен,тоя изпит,защото и без това си имаме още един у4ебник за учене,поне малко повече време...
Do I sound mad? Well I guess I`m a little pissed Every action has a point, five points make a fist You close em`, you swing em`, it`s hurts when it hits And the truth can be a bitch...
Аватар
alteia
В началото бе словото

Мнение от alteia »

Lucy написа:а за датата за предварителния в су - не знаех,че има някой,който не я знае:) от месеци..:) иначе тя е ок..
Ти откъде получаваш всичката тази информация??? :?
Lucy написа:добре,е да е последен,тоя изпит,защото и без това си имаме още един у4ебник за учене,поне малко повече време...
Миналата година толкова се тормозех, че няма предварителен по биология в СУ, а вие като че ли недоволствате. :lol: Този изпит не ви бърка плановете за подготовката, освен ако оценката не се взима предвид за влизането, а е само във ваша полза - да видите какво е на изпит.
real_mace
В началото бе словото

mestata v su 6te badat li za balgari

Мнение от real_mace »

Zdraveite poneje vidqh temata bih iskala da popitam dali e sigurno 4e mestata koito otkriva su v medicinksiq si fakultet 6te badat za balgari za6toto o6te prednata godina 4uh 4e se govori samo za priem na 4ujdenci i dali konspektite po himiq i biologiq se razli4avat ot tezi za izpita v mu-sofiq koito ima informaciq neka da otgovori :?:
obi4aite se
Аватар
justnik
В началото бе словото
Специалност: Биотехнологии
Курс: втори

Мнение от justnik »

Ох все още ми е пълна мъгла?Уточни ли се вече дали ще е еднакъв изипита по биология за Медицински и биологически факултет?Аз ще кандидатствам в биологическия.Някой има ли конспекта и знае ли се кога ще излиза?Вече обявяват предварителния изпит а не са дали конспект
Имах страхотна леля, която казваше, че ако прекалено дълго гледаш красиво момиче, се вцепеняваш. От части беше права...
Аватар
charlie
В началото бе словото

Мнение от charlie »

Четох в друг форум, че изпита за двата факултета по биология ще е един и същ - тест в/у 8, 9, 10 клас + тема, т.е. май както е било до сега, но не знам дали учебниците и конспектите ще са същите... едва ли някой знае и ще разбере със сигурност преди да излязат конспектите :) така че Търпение! :))
Аватар
Traqn``
От дъжд на вятър

:)

Мнение от Traqn`` »

значи да обобщим ..
за сега не е ясно със сигурност какъв ще е конспекта не се знае дали ще се същият като при МУ
просто със сигурност се знае че ще има МЕдицина тази година в СУ и тя ще има 55 места ?

.. или греша нещо ?
Vaniaa
В началото бе словото

Какви такси ще се плащат?

Мнение от Vaniaa »

Може ли да попитам относно таксите за медицината?Чух,че тези 55 места ще са за чужденци и таксите за обучението ще са много високи.Случайно да имате някаква информация по този въпрос :?:
Аватар
Traqn``
От дъжд на вятър

:)

Мнение от Traqn`` »

з бих бил много благодарен ако някой ми даде ня какъв номер на който мога да звънна и да ми дадат информация за тази медицина в СУ ..
Аватар
galichkaa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от galichkaa »

някой може ли да ми даде конспекта по биология. :roll: става въпрос за един познат, много моля ако някой може да ми го даде или да ми пусне ЛС, ще съм ви много благодарна. :wink:
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”