Ситуацията е МНОГО ЗЛЕ:)
УНСС - тестовете - мнения
Модератор: Boromir
- Nikince
- Пишеща машина
Олееееееееееее аз с какви надежди дойдох в СУ! Не е истина, викам си млади асистенти, хубави колеги:)))))))))))))))) ОТивам в курса
)))))) 25 момичета.....6 момчета:))))))от които 1 2ма стават!
Казвам си споко...........по другите курсове има.........И там НИЩО братче!:)
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
аз затова викам да идвате към ФМИ, там количеството прелива в качество, или поне така са казали хората 
а в Ректората (ако сте там де) си е развъдник за женско..
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- Nikince
- Пишеща машина
ДА Раче! ИЛИ АДВОКАТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НИКОГА НЕ ХОДИ С АДВОКАТ! ТИЯ СА БОЛНИ МОЗЪЦИ! КАЗВАМ ТИ ГО ОТ ОПИТ! НОРМАЛНИ ПРИ ТЯХ НЯМА:)
Опа забравих да си изключа капс лока:)ама се развълнувах!:) Раче дай да се местим някъде:))))) Или във ФМИ или в ФИлософския:)Там знам имало хубави батковци:)Че при нас в ректората, единственото което още не е умряло в нас това енадеждата ни..........ама тя умира последна нали

НИКОГА НЕ ХОДИ С АДВОКАТ! ТИЯ СА БОЛНИ МОЗЪЦИ! КАЗВАМ ТИ ГО ОТ ОПИТ! НОРМАЛНИ ПРИ ТЯХ НЯМА:)
Опа забравих да си изключа капс лока:)ама се развълнувах!:) Раче дай да се местим някъде:))))) Или във ФМИ или в ФИлософския:)Там знам имало хубави батковци:)Че при нас в ректората, единственото което още не е умряло в нас това енадеждата ни..........ама тя умира последна нали
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
- ra4e^f
- Форумно зомби
Е ние да дойдем,ама кой ще ни посрещне..трябва отпред с питка и сол да се наредите хахахахаах 
Никинце никинце..усещащ ли колко сме изпаднали
Трябва да се направи нещо по въпроса... 
Никинце никинце..усещащ ли колко сме изпаднали
Последно промяна от ra4e^f на 05 Мар 2007, 00:18, променено общо 1 път.
- Nikince
- Пишеща машина
Tripio написа:аз затова викам да идвате към ФМИ, там количеството прелива в качество, или поне така са казали хората
НАПРАВО!
Ама те повечето да бяха едни жени....да ги гледаш
Раче.............по стара история има една коза................от историците е ! Ходи все с едни потничета...загащена такава, само си варти задника...и се гримира супер смешно виждала ли си я?!
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
да бе, има и такива, ама както се вика, една от 10 да е готина, пак ще стигнат за всичкиNikince написа:Tripio написа:аз затова викам да идвате към ФМИ, там количеството прелива в качество, или поне така са казали хората
НАПРАВО!
Ама те повечето да бяха едни жени....да ги гледашМи те извадени от зологическата Градина
))
ама то и аз къде се бутам като си имам
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
- Nikince
- Пишеща машина
Tripio написа:да бе, има и такива, ама както се вика, една от 10 да е готина, пак ще стигнат за всичкиNikince написа:Tripio написа:аз затова викам да идвате към ФМИ, там количеството прелива в качество, или поне така са казали хората
НАПРАВО!
Ама те повечето да бяха едни жени....да ги гледашМи те извадени от зологическата Градина
))
ама то и аз къде се бутам като си имамнищо бе, то не пречи човек да поглежда менюто дори и вече да си е поръчал
Колега и аз имам......
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
- Nikince
- Пишеща машина
Раче:))))))))))))))))))
Това ( не е момиче а ТО - нещо неопределено) НЕ СЕ движи в моите среди:)Няма как да е знам от Пловдив.....разбрах преди няколко седмици от един пич от историците! И щях да падна..........сега някой като чуе Пловдив и си прави асоциация с нея
Тя е толкова отвратителна! Верно е много надута!Ама от каде Тва самочувствие не знам!
Вие имахте ли изпит с нас при Донков по Увода?!?!?! ТАМ ПРОСТО УТРЕПА РИБАТА!ТАКа се беше нагримирала че просто..........
Абе ей
Раче как ги каниш 
Ааааааааа хахахахахха
Малеее трябва да ставам в 6 ...и стоя тук щото ми е супер забавно!
Раче ТИ СИ виновна:)
Това ( не е момиче а ТО - нещо неопределено) НЕ СЕ движи в моите среди:)Няма как да е знам от Пловдив.....разбрах преди няколко седмици от един пич от историците! И щях да падна..........сега някой като чуе Пловдив и си прави асоциация с нея
Тя е толкова отвратителна! Верно е много надута!Ама от каде Тва самочувствие не знам!
Вие имахте ли изпит с нас при Донков по Увода?!?!?! ТАМ ПРОСТО УТРЕПА РИБАТА!ТАКа се беше нагримирала че просто..........
Абе ей
Ааааааааа хахахахахха
Малеее трябва да ставам в 6 ...и стоя тук щото ми е супер забавно!
Раче ТИ СИ виновна:)
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
- ra4e^f
- Форумно зомби
Ох
И аз трябва да лягам, ти си виновна
Не! Мъжете са виновни,тях ги обсъждахме ,нали
Относно Увода- Н Е З А Б Р А В И М О преживяване. На мен тогава ми направи впечатление тая..и преди я бях виждала,но тогава изби рибата!Бях на 2я ред и само седя и я гледам как прехвърча..нЕма такова животно! Добре,че не ми е в групата..
Относно Увода- Н Е З А Б Р А В И М О преживяване. На мен тогава ми направи впечатление тая..и преди я бях виждала,но тогава изби рибата!Бях на 2я ред и само седя и я гледам как прехвърча..нЕма такова животно! Добре,че не ми е в групата..