УНСС - тестовете - мнения

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

Олееееееееееее аз с какви надежди дойдох в СУ! Не е истина, викам си млади асистенти, хубави колеги:)))))))))))))))) ОТивам в курса :))))))) 25 момичета.....6 момчета:))))))от които 1 2ма стават! :) Казвам си споко...........по другите курсове има.........И там НИЩО братче!:)
Ситуацията е МНОГО ЗЛЕ:)
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Никинце..познато! Като се готвех за изпитите си викам- Оооооооооооо сега не е време за мъже,като вляза в СУ! ВЛизам аз в СУ и кво??? ГРЕ-ДА! Гръм и мълнии...Трябва да ходим към специалностите с повечко мъже..хмммм :lol: Те пък готините ще се окажат гейове :twisted:
Изображение
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

аз затова викам да идвате към ФМИ, там количеството прелива в качество, или поне така са казали хората ;)

а в Ректората (ако сте там де) си е развъдник за женско..
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

ДА Раче! ИЛИ АДВОКАТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НИКОГА НЕ ХОДИ С АДВОКАТ! ТИЯ СА БОЛНИ МОЗЪЦИ! КАЗВАМ ТИ ГО ОТ ОПИТ! НОРМАЛНИ ПРИ ТЯХ НЯМА:)
Опа забравих да си изключа капс лока:)ама се развълнувах!:) Раче дай да се местим някъде:))))) Или във ФМИ или в ФИлософския:)Там знам имало хубави батковци:)Че при нас в ректората, единственото което още не е умряло в нас това енадеждата ни..........ама тя умира последна нали :wink: :)
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Е ние да дойдем,ама кой ще ни посрещне..трябва отпред с питка и сол да се наредите хахахахаах :oops:

Никинце никинце..усещащ ли колко сме изпаднали :lol: Трябва да се направи нещо по въпроса... :twisted:
Последно промяна от ra4e^f на 05 Мар 2007, 00:18, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

Tripio написа:аз затова викам да идвате към ФМИ, там количеството прелива в качество, или поне така са казали хората ;)

НАПРАВО!
Ама те повечето да бяха едни жени....да ги гледаш :) Ми те извадени от зологическата Градина :)))

Раче.............по стара история има една коза................от историците е ! Ходи все с едни потничета...загащена такава, само си варти задника...и се гримира супер смешно виждала ли си я?!
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Ники, една с 3 косъма на главата,дънки,потниче-загащено-задължиииииително!,спусната коса...мяткаща краци ту на ляво,ту на дясно,ту напред,ту назад..нагоре надолу!
МА КАК НЯМА да я видя !!!!!!!! :) Е бати... :P :P :P
Изображение
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

Nikince написа:
Tripio написа:аз затова викам да идвате към ФМИ, там количеството прелива в качество, или поне така са казали хората ;)

НАПРАВО!
Ама те повечето да бяха едни жени....да ги гледаш :) Ми те извадени от зологическата Градина :)))
да бе, има и такива, ама както се вика, една от 10 да е готина, пак ще стигнат за всички ;)

ама то и аз къде се бутам като си имам :roll: нищо бе, то не пречи човек да поглежда менюто дори и вече да си е поръчал :lol:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

:)
Последно промяна от Nikince на 05 Мар 2007, 00:35, променено общо 1 път.
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

Tripio написа:
Nikince написа:

НАПРАВО!
да бе, има и такива, ама както се вика, една от 10 да е готина, пак ще стигнат за всички ;)

ама то и аз къде се бутам като си имам :roll: нищо бе, то не пречи човек да поглежда менюто дори и вече да си е поръчал :lol:

Колега и аз имам......:)АМА НЕ ПРЕЧИ :)))))))))))))))
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Тя добре ли е психически :lol: :lol: :lol: Нищо не струва,а сигурно има доста високо самочувствие..така ли си ходи винаги :) или само ако има момчета наоколо :lol: :lol:
Изображение
Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

Едва ли е с железни гащи
Whatever, Whatever, I'll Do What I Want !!!
Изображение

http://spoilerslost.blogspot.com/
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Pun1sher написа:Едва ли е с железни гащи
Пънишер, ти къв си ;) готин ли си :lol: хахах ела,не се стеснявай :twisted:
Изображение
Аватар
Nikince
Пишеща машина

Мнение от Nikince »

Раче:))))))))))))))))))
Това ( не е момиче а ТО - нещо неопределено) НЕ СЕ движи в моите среди:)Няма как да е знам от Пловдив.....разбрах преди няколко седмици от един пич от историците! И щях да падна..........сега някой като чуе Пловдив и си прави асоциация с нея :x
Тя е толкова отвратителна! Верно е много надута!Ама от каде Тва самочувствие не знам!
Вие имахте ли изпит с нас при Донков по Увода?!?!?! ТАМ ПРОСТО УТРЕПА РИБАТА!ТАКа се беше нагримирала че просто..........:)

Абе ей :)Раче как ги каниш :)
Ааааааааа хахахахахха

Малеее трябва да ставам в 6 ...и стоя тук щото ми е супер забавно!
Раче ТИ СИ виновна:) :lol:
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Ох :) И аз трябва да лягам, ти си виновна :P Не! Мъжете са виновни,тях ги обсъждахме ,нали :twisted:
Относно Увода- Н Е З А Б Р А В И М О преживяване. На мен тогава ми направи впечатление тая..и преди я бях виждала,но тогава изби рибата!Бях на 2я ред и само седя и я гледам как прехвърча..нЕма такова животно! Добре,че не ми е в групата.. :P
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”