Има ли граници за истинската любов?Възраст без значение или?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор

bixte li opitali s niakoi mnogo po-vazrasten ot vas

Анкетата свършва на 22 Мар 2007, 22:54

da, ot lubov
14
39%
da,za trapkata
8
22%
ne, nikoga
9
25%
da, za pari ili dryg interes...
5
14%

Общо гласове: 36

Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

^PrincessA^ написа:Саше, тая вечер си се развилнял направо! :P :lol:
така си е.. скучно ми е нещо, пък и ми домъчня за форума. тук поне си общувам с хора, не с неква машина

ra4e^f написа:Може би е по-жестока,защото хората са станали такива, както каза Айс спирит.. с течение на времето животът разбива романтичните ни представи за любовта :roll: това беше тъпо изказване от моя страна .. :cry:
не е тъпо, като е истина ;)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
SkullCrusher
В началото бе словото

Мнение от SkullCrusher »

ra4e^f ,когато човек прави секс "за здраве" с партньорите си без никаква духовна връзка с тях и ги сменя като носни кърпички е нормално последствията да са такива каквито ги описваш.Хората като теб сами си разбиват романтичните представи за любов и това да твърдиш,че животът ги разбива е абсурдно.Кога за последно си търсила вината в себе си?Нима не я търсиш целодневно в някой или нещо друго,било то мъжете,живота,парите и т.н? Докато продължаваш да разсъждаваш така все на същото дереже ще си седиш без никакъв прогрес.
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Само дето темата не е дали съществува или не истинската любов :wink:
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Над определена възраст няма значение. Но както един пъпчив пубер не може да даде нищо на една зряла жена извън секса и избиването на комплекси, така важи и обратното. Това, че е много разпространено вече е друг въпрос. За подобни отношения или единия трябва да е много зрял, или другия - много инфантилен. За да излизаш с дете нещо трябва да ти куца, но пък от друга страна ако се чувстваш добре със себе си какво значние има :) Просто аз не си представям да имам отношения с човек, когото не чувствам равен в което и да е отношение :roll: а за истинската любов... надявам се, че няма. Защото никой не ти гарантира, че ще е щастлива :roll:
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

а за истинската любов... надявам се, че няма.
всичко е в сърцето ти. някои успяват да я почувстват и да я живеят, други я почувстват , изживяват я , тя си отива , а трети изобщо не разбират , че такова усещане има, защото сърцата им са били изначално заключени за такова чувство. изобщо за всякакви чувства.но както се казва " It's better to have loved and then lost it, than never to have loved" :wink:
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Казвали са ми за случай, истински, при който жената е с 11 год. по-голяма от мъжа, но са щастливо женени, с дечица. :D Но такива връзки са възможни вече след 20 години, под 20 е...хммм..странно..не искам да казвам "никога", защото от опит знам, че не винаги "никога"-то се осъществява, но лично аз не бих тръгнала с мъж, по-голям от мен с 10-12-15 год. Но виж, ако съм на 30, а той на 27-28, защо не... :oops: :lol:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

SkullCrusher написа:ra4e^f ,когато човек прави секс "за здраве" с партньорите си без никаква духовна връзка с тях и ги сменя като носни кърпички е нормално последствията да са такива каквито ги описваш.Хората като теб сами си разбиват романтичните представи за любов и това да твърдиш,че животът ги разбива е абсурдно.Кога за последно си търсила вината в себе си?Нима не я търсиш целодневно в някой или нещо друго,било то мъжете,живота,парите и т.н? Докато продължаваш да разсъждаваш така все на същото дереже ще си седиш без никакъв прогрес.
Хората като мен..Нима знаеш каква съм аз? :roll: Другите писания за вината и прогреса хич няма да ги коментирам. :shock:
Изображение
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Чудно ми е как коментирате нещо което е различно при всеки...
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

L'Inspecteur написа:Чудно ми е как коментирате нещо което е различно при всеки...
Мисля,че не говорим за "всички",а за булшинството хора :)
Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

бОлшинство се пише
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Crematory написа:бОлшинство се пише
:mrgreen:

Мерси, ще го знам вече :oops: :oops: :oops:
Изображение
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

L'Inspecteur написа:Чудно ми е как коментирате нещо което е различно при всеки...
e то точно тва е идеята, ако беше еднакво при всички, нямаше да има какво да коментираме ;)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

но както се казва " It's better to have loved and then lost it, than never to have loved"
Ще излъжа ако кажа, че не съм се успокоявал с този лаф на моменти. Но да бъдем честни - няма нищо благородно в едно увлечение, ако обекта му го счита за противно :) Щом си се оставил на милостта на нечии чувства трябва да приемеш голямата вероятност дълго време да се чувстваш жалък и прецакан. :roll: :o
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
galichkaa
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от galichkaa »

мммммНе с много по възрастен то ще дойде колкото баща ми, чак ми стана зле като си помислих :roll:
Изображение
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

tamerlan написа:Над определена възраст няма значение.
10 год, 15 год - над определене възраст нямат значение, но 30-40 :shock:
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”