Медицински факултет - прием + изпити
Модератор: Boromir
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Малиииии как ме стресна за този изпит, но ще е много добре. Два пъти ще се пробваш. А не да възлагаш всички надежди върху само един единствен изпит. Но вътре в мене, може би интуицията ми подзказваше че ще има предварителен изпит и ето на резултата.
Трябва вече сериозно да се подготвям. Че не остана много време!!!!!!
Трябва вече сериозно да се подготвям. Че не остана много време!!!!!!
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.

- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Сега и друго и в ПУ (Пловдивския университет "Паисий Хилендарси") също ще провежда предварителен изпит по биология. Той ще бъде на 2 юни, за повече информация на този адрес: http://uni-plovdiv.bg/site.jsp?ln=1&id=325
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.

- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- ^LadyDeath^
- В началото бе словото
- aleksander
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
о това за предварителния в плд наистина е кофти..имах намерение да ходя и на 2та,но явно няма да стане...а за датата за предварителния в су - не знаех,че има някой,който не я знае:) от месеци..
иначе тя е ок..добре,е да е последен,тоя изпит,защото и без това си имаме още един у4ебник за учене,поне малко повече време...
Do I sound mad? Well I guess I`m a little pissed Every action has a point, five points make a fist You close em`, you swing em`, it`s hurts when it hits And the truth can be a bitch...
- alteia
- В началото бе словото
Ти откъде получаваш всичката тази информация???Lucy написа:а за датата за предварителния в су - не знаех,че има някой,който не я знае:) от месеци..иначе тя е ок..
Миналата година толкова се тормозех, че няма предварителен по биология в СУ, а вие като че ли недоволствате.Lucy написа:добре,е да е последен,тоя изпит,защото и без това си имаме още един у4ебник за учене,поне малко повече време...
mestata v su 6te badat li za balgari
Zdraveite poneje vidqh temata bih iskala da popitam dali e sigurno 4e mestata koito otkriva su v medicinksiq si fakultet 6te badat za balgari za6toto o6te prednata godina 4uh 4e se govori samo za priem na 4ujdenci i dali konspektite po himiq i biologiq se razli4avat ot tezi za izpita v mu-sofiq koito ima informaciq neka da otgovori 
obi4aite se
- justnik
- В началото бе словото
- Специалност: Биотехнологии
- Курс: втори
Ох все още ми е пълна мъгла?Уточни ли се вече дали ще е еднакъв изипита по биология за Медицински и биологически факултет?Аз ще кандидатствам в биологическия.Някой има ли конспекта и знае ли се кога ще излиза?Вече обявяват предварителния изпит а не са дали конспект
Имах страхотна леля, която казваше, че ако прекалено дълго гледаш красиво момиче, се вцепеняваш. От части беше права...
:)
значи да обобщим ..
за сега не е ясно със сигурност какъв ще е конспекта не се знае дали ще се същият като при МУ
просто със сигурност се знае че ще има МЕдицина тази година в СУ и тя ще има 55 места ?
.. или греша нещо ?
за сега не е ясно със сигурност какъв ще е конспекта не се знае дали ще се същият като при МУ
просто със сигурност се знае че ще има МЕдицина тази година в СУ и тя ще има 55 места ?
.. или греша нещо ?
Какви такси ще се плащат?
Може ли да попитам относно таксите за медицината?Чух,че тези 55 места ще са за чужденци и таксите за обучението ще са много високи.Случайно да имате някаква информация по този въпрос 
:)
з бих бил много благодарен ако някой ми даде ня какъв номер на който мога да звънна и да ми дадат информация за тази медицина в СУ ..