Водещите медии сложиха "игнор" на АТАКА
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
Николай ІІ не е нечестив цар. Като личност е бил един от най-добродушните монарси и като цяло е е дин от най-нещастните бащи и владетели в новата история на света.
Странни хора като Распутин и царицата носят повече отговорност за трагедиите на Русия от Николай, който през повечето си време на трона е бил манипулиран от тях.
Затова е и убит тайно заедно с децата и царицата - него народът не го е мразел толкова. Даже са изпитвали състрадание въпреки яростта си към царицма.
Не че го защитавам, но и ние си имаме доста такива, че един даже е и светец - цар Петър, а какво да се каже за Константин Тих или Йоан-Александър? Пък тях не ги наричаме нечестивци, дори напротив.
Странни хора като Распутин и царицата носят повече отговорност за трагедиите на Русия от Николай, който през повечето си време на трона е бил манипулиран от тях.
Затова е и убит тайно заедно с децата и царицата - него народът не го е мразел толкова. Даже са изпитвали състрадание въпреки яростта си към царицма.
Не че го защитавам, но и ние си имаме доста такива, че един даже е и светец - цар Петър, а какво да се каже за Константин Тих или Йоан-Александър? Пък тях не ги наричаме нечестивци, дори напротив.

- ra4e^f
- Форумно зомби
Всъщност по произход е иранско учение..сигурно и там са имали проблеми като в БГSkullCrusher написа: P.S
Появата на ересите е свързана не с друго, а с това,че вместо човек да се придържа към религията гледа сам да си направи собствена религия по свои мераци и убеждения.
Ениуей...
П.С.: А за РУсия не мога да коментирам
-
SkullCrusher
- В началото бе словото
Исляма е смесица между Православие и юдаизъм.
Boromir - имаш право,не съм особено запознат с историята на въпросния цар,но сега се замислих,правилно казваш,че е бил обичан от голяма част от народа,все пак и белогвардейците не са били малобройни.
За трети път редактирам поста,хе хе. Жалко,че тук няма колеги Богослови да разяснят малко повече нещата с историята на църквата и ересите ,защото да си призная и аз не съм особено запознат кога кое се е появило.
Boromir - имаш право,не съм особено запознат с историята на въпросния цар,но сега се замислих,правилно казваш,че е бил обичан от голяма част от народа,все пак и белогвардейците не са били малобройни.
За трети път редактирам поста,хе хе. Жалко,че тук няма колеги Богослови да разяснят малко повече нещата с историята на църквата и ересите ,защото да си призная и аз не съм особено запознат кога кое се е появило.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Но пък все още може да се открие логическа последователност в мненията и мислите - има надежда 
Истински българин е този, който знае и почита величието на България.
Начините за това може да са толкова много, колкото са и българите.
Любовта към семейство, род и родина прави човек истински, но не е дефинирана ясно като правила и стереотипи, поне не и за мен.
Истински българин е този, който знае и почита величието на България.
Начините за това може да са толкова много, колкото са и българите.
Любовта към семейство, род и родина прави човек истински, но не е дефинирана ясно като правила и стереотипи, поне не и за мен.

-
SkullCrusher
- В началото бе словото
-
SkullCrusher
- В началото бе словото
Тогава защо мразиш сънародника си в мое лице?
Истинския Българин обича сънародниците си... 
Последно промяна от SkullCrusher на 04 Мар 2007, 20:23, променено общо 1 път.
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Освен думите на Боромир, искам да добавя още нещо:
Истинският българин носи българско, репспективно и християнско име, или такова, в съображение с духовно-културното ни наследство.
Той не само почита историята и културата, но и се стреми да я запази и предаде на бъдещи поколения, пазейки ценностите, които е овладял от предходното поколение. Той никога, за нищо на света, не предава националните интереси и по никакъв начин не работи срещу държавата. България за него стои над всичко и той трябва да се бори срещу тези, които цапат името на святата ни република.
Истинският българин носи българско, репспективно и християнско име, или такова, в съображение с духовно-културното ни наследство.
Той не само почита историята и културата, но и се стреми да я запази и предаде на бъдещи поколения, пазейки ценностите, които е овладял от предходното поколение. Той никога, за нищо на света, не предава националните интереси и по никакъв начин не работи срещу държавата. България за него стои над всичко и той трябва да се бори срещу тези, които цапат името на святата ни република.
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
FeverNew написа:Освен думите на Боромир, искам да добавя още нещо: