Любими ТВ - предавания ?!
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- fly4o
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
Само аз ли имам отвратително голяма непоносимост към Карбовски...Според мен, тоя човек не става за журналист, ама ХИЧ! Толкова е смешен като се опитва да е вулгарен и си мисли, че по този начин е адски оригинален...Не, не...няма по-голяма отвратяга, според мен! 
Правист,1ви курс,2ра група
I'm a believer
I'm a believer
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- fly4o
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
Той е единственият човек, който ме караше да се ядосвам докато чета Егоист, въпреки че напоследък списанието се превърна в абсолютен БОКЛУК, все още си го купувам(просто го колекционирам от 7 години)
Но иначе Карбовски винаги е бил този, който го е развалял и го е правил просташко...а сега има и доста други такива
За съжаление...
Правист,1ви курс,2ра група
I'm a believer
I'm a believer
[quote="Josif"]Карбовски преди правеше страшни репортажи, но тогава просто намираше интересни истории и ни ги показваше съвсем обективно и непринудено. Сега в повечето си материали заема позиция и не оставя зрителя сам да прецени и да си направи изводи.
А не смяташ ли, че от психологическа гледна точка е по-лесно да подкрепиш или да контрираш мнение? Защото не мисля, че много хора изобщо си изграждат позиция по тези наболяли въпроси, които вече са толкова "тривиални и затормозяващи излишно"...
А не смяташ ли, че от психологическа гледна точка е по-лесно да подкрепиш или да контрираш мнение? Защото не мисля, че много хора изобщо си изграждат позиция по тези наболяли въпроси, които вече са толкова "тривиални и затормозяващи излишно"...
You can shake your ass and have a spiritual experience... 
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Това се нарича "манипулиране" на аудиторията за мен!Jujulita написа:Josif написа:Карбовски преди правеше страшни репортажи, но тогава просто намираше интересни истории и ни ги показваше съвсем обективно и непринудено. Сега в повечето си материали заема позиция и не оставя зрителя сам да прецени и да си направи изводи.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- DaNce_
- Пишеща машина
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Карбовски информира и излага своето категорично мнение, ти решаваш дали си на неговото мнение или не ... а да гледаш предаването не означава автоматично да си солидарен на всяка цена и винаги с него. Но за всеки случай той е доста интелигентен човек и добър психолог, така че разсъжденията му за времето, в което живеем не са нито безмислени, нито пък безпочвени.
Харесва ми най-вече, че показва това, което малко хора са показали така отблизо, че той сам общува с хората, които представя и по този начин ни дава възможност да "навлезем" в техния свят, сякаш самите ние седим и разговаряме с тях, поне аз се чувствам така, докато гледам предаването.
Защото друго е да чуеш по новините "Педофил от незнам си къде си е правил еди какво си с оставени в дом деца", друго е да чуеш разказа за случилото се и непосредствените откровения на самия педофил.
А сега се сещам, че във въпросния материал (с педофила) във две последователни предавания чухме разказите както на извършителя, така и на жертвата - т.е. двете гледни точки.
Харесва ми най-вече, че показва това, което малко хора са показали така отблизо, че той сам общува с хората, които представя и по този начин ни дава възможност да "навлезем" в техния свят, сякаш самите ние седим и разговаряме с тях, поне аз се чувствам така, докато гледам предаването.
Защото друго е да чуеш по новините "Педофил от незнам си къде си е правил еди какво си с оставени в дом деца", друго е да чуеш разказа за случилото се и непосредствените откровения на самия педофил.
А сега се сещам, че във въпросния материал (с педофила) във две последователни предавания чухме разказите както на извършителя, така и на жертвата - т.е. двете гледни точки.