Тия са най-чуковите филми. Най-тъпия е Сам В Мрака. Другия е Блудрейн. След тях е Американска Нинджа... с Майкъл Дудикофzaharinka написа:за мен един от най-смотаните филми, които съм гледала е Криминале![]()
![]()
другият не особено инт филм беше "Портокал с часовников механизъм"
и двата уж класика, а изобщо не ми харесаха...![]()
Кой е най-тъпият филм който сте гледали?
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Много си прав.Как само Уве Бол осра хубавите игри с тези безумни филми А, Американската нинджа...то той си е замислен май да е тъп-той си е от 80тарските екшънчета дето сега могат искрено да те развеселят като ги погледашНай-тъпия е Сам В Мрака. Другия е Блудрейн. След тях е Американска Нинджа... с Майкъл Дудикоф
.
BUTCHER!!!! Жалко филмче ....
Последно промяна от MissDi на 04 Мар 2007, 17:49, променено общо 1 път.
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
Мечтатели ... че даже бях на кино тогава
УЖАС .... няма такъв филм
то аз като видях заглавието на темата веднага за него се сетих де,а в действителност може да има друг,който по-да не ми харесва ... а то е сигурно ,че съм гледала други безинтересни ... спор няма 
Life is Life:)Enjoy It And Smile Every Day:)))It Is Easier:))))))
-
SkullCrusher
- В началото бе словото
Преди две-три години намерих Спасяването на редник Райън на един диск,с ужасна компресия и звук.Гледах го,хареса ми уж... По едно време като реших да го гледам на по-голям екран с хубав,качествен звук,тоест с ДВД качество след гледането се чудех да рева ли,да се смея ли... По-голяма холивудска простотия от това не бях гледал.То не е превъзнасяне на тия американски войници то не е чудо,за две мунити превзеха плажа със само,подчертавам,само 30 и няколко или там колкото бяха загинали(по статистика загиналите в цялата операция на плажа са 3-4 хиляди и е траела цял ден),вярно,че е само един сектор,но това не значи,че така се превзема плаж с подобна защита.То дори едно артилерийско оръдие не можа да уцели нито една американска лодка(забравих как се казваха тия лодки дето стоварват десанта).После пък към края на филма,а и въобще през целия филм швабите са изкарани като най-елементарни и тъпи войници без грам опит,тях ги стрелят а те само тичат... На всичкото отгоре онзи снайперист в кулата дето уби Капарзо да ги е изпозастрелял всичките докато се разправяха с родителите на децата дали да ги вземат или не. Края на филма обаче беше незабравим - 10 американеца унищожават 4 танка,едно 20 милиметрово оръдие и над 50 души немска пехота... С една дума ПЪЛНА БОЗА пропита с американска пропаганда!Нито съм привържаник на фашисти,нито на комунисти,нито на капиталисти,нито на каквато и да било политическа идея,но такава простотия като тоя филм не мога да преживея! Достоверността е ужас,ефектите също куцат здраво защото наблягат отново на хвърчащи крайници и взривове ,а не на реални физични явления при подобни сцени. Отивам да пия малко вода,че като почна да говоря за тоя "филм" и откачам...
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: