подробностите са че Форум Берое участваха в срещата с 3-ма от играчите си

и понеже всички бяхме се надъхали за футбол, решихме вместо служебна загуба 3:0 да пуснем резервите да играят за противника. т.е. това бяхме аз, Любо (Bludgeon) и Дидоо. все пак така сформираният отбор беше с човек по-малко на терена, играта ни беше доста хаотична, нямахме защита (главно заради неразбирателство между играчи, които се виждат за пръв път

), а пък към края вече нямахме сили.
много съм доволен от играта на моя (официалния) отбор - Форум СУ. момчетата просто бяха навсякъде. гръбнакът на отбора беше известното от първите ни тренировки "каре" - Марио, Пешо, Ангел и Любо (Клямба) - на върха на атаката както винаги играеше Златко, а в защита ДобреФФ записа доста стабилни намеси. вратарят Боромир беше практически непробиваем (дори хвана случайния ми прехвърлящ удар, който се оказа доста коварен), единственият гол който допусна беше в ситуация с 2-ма играчи срещу него.
съдийството беше на ниво, имаше един отменен гол за отбора на Форум СУ (Росен просто беше далеч и под кофти ъгъл, предполагам че не е видял добре ситуацията) и тук-там по някой грешен тъч, ама все пак и съдиите са хора