Първи резултат от турнира

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

azzaro
Постоянно присъствие

//

Мнение от azzaro »

:) значи СК ще има бая проблеми на главата си.разбрах че е имало и има бая проблеми около другата среща която не се е и играла.ни е ще приемем решението на ск каквото и да е.един мач повече или по малко няма значение.надявам се че ще има бързо и адекватно решение.лично аз останах с добри впечатления от Росен Тимчев, при първата ни среща а именно днес. :lol:
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Абе, в интерес на истината, не се сещам да има подобно правило - да играят само студенти. Мързи ме сега да чета наново правилата на турнира, но мисля че няма такова нещо там. Идеята беше просто да няма трансфери по време на турнира. Ще видим какво ще каже СК по въпроса.
Това, което съм сигурен, че го има, беше, че контестация се подава до 15 минути след мача, тъй че най-вероятно гърмим :)

НО, както бях казал по повод на едно старо дерби с Форума, изконно право на загубилия е да мрънка, да се съмнява в честността на победата и да се опитва да се изкара победител с всички възможни средства. Така че МРЪН!
zamunda.net will never die!
azzaro
Постоянно присъствие

Мнение от azzaro »

аххаха между другот ти кой беше от вашия отбор?
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Втори капитан, централен нападател, Главен Отговорник по сигурността на Отборния Алкохол, както и Трети заместник-герой на отбора по решаване на мачове. Също така се грижа за настилката на домакинския ни терен - стадион "Трезвен Студент" в Студентски град. Треньор съм в детско-юношеската ни школа - уча децата кое как НЕ се прави. Изпълнявам и други незначителни административни длъжности в отбора. Накратко - снажен млад олигофрен... един такъв с дълга вързана коса и изключително умен поглед :lol:
azzaro
Постоянно присъствие

Мнение от azzaro »

хахахахахахах лелеле сетих се,аз съм този капитана ни със синята блуза
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Изключително ми е приятно да спамим темата, обаче аз сега се изстрелвам на купон да празнувам загубата... и евентуално да празнувам решението на СК :lol: :lol: чакаме с нетърпение!
Аватар
Lef7y
В началото бе словото

Мнение от Lef7y »

Е па шсе изкажа и аз.. Верно мноо мъ е яд, че паднахме :( Не знам кой кого подценил: ние - вас или вие - нас, но знам че паднахме!! Думата е от 5 букви, започва с Р и завършва на една марка руски камиони.. Дали подценяването, дали недостатъчното сработване м/у "елементите" в нашия звезден тим - нз.. Факт е, че стартираме с 0 т. Надявам се за следващия мач да се подготвиме по-добре и да спечелиме 3те точки (тва последното го казах баш кат Мъри :lol: ).
П.П. А! да не забрава.. аз съм 14ти капитан на нашия отбор и бях онова веселото момченце с розов анцунг и лилави гуменки. :walk:
П.П.П. Пешо, предлагам ти да има отделна тема за статистики, резултати и голмайстори.. (Там ше напиша квот знам за днешния мач). Ей са даже ше я пусна..
Знам да четам, знам да пишам,
оти да не сум критик.
Ако сгрешам, ке го бришам,
ке го лижам со язик.

Тома Измирлиев
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Срещата завърши точно така :D Имаше жълти картони за Преслав и Петромир от културологията, съответно за игра с ръка и фал в атака и червен картон за вратаря на Културологията за игра с ръка извън пенала. Няма основание срещата да си преиграва!
Аватар
[ OVeRMiND ]
Пишете, о, братя

Мнение от [ OVeRMiND ] »

Голмайсторите !?
Tриъгълен квадрат с формата на сфера подскача на въже.
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Значи според мен щом е в графата "учащ" няма никакъв проблем.
Да живее отбора на Форум СУ
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

И кво сега ? имаме служебна победа или ще го играем друг път ?! Кажете ние нямаме нищо против да се съберем и да го изиграем мача ... Само че не сме курви на повикване така че айде малко по сериозно
In vino verittas
Аватар
Пишете, о, братя
Курс: четвърти

Мнение от www »

Форум Берое - Форум СУ 1:8
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

smeshko написа:И кво сега ? имаме служебна победа или ще го играем друг път ?! Кажете ние нямаме нищо против да се съберем и да го изиграем мача ... Само че не сме курви на повикване така че айде малко по сериозно
Нямате служебна победа. Срещата ви е отложена, когато си решите дайте дата, за да ви се прати съдия. Понеже има големи претенции ще реферирам лично :twisted:
Аватар
PoLk
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от PoLk »

Приложна математика : Информатика 6:3

:)
azzaro
Постоянно присъствие

//

Мнение от azzaro »

:)))))))) лелелле имам само един въпрсо.без да се заяждам просто питам.ако на следващият ни мач съперника ни не се събере,и им дадем няколко играча които да играят в защита и на врата.и аз вкарам 10 гола,ще ми се признаят ли?интересно ми е да зная :idea: :idea: :idea: :idea:
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”