Първи резултат от турнира
Модератори: ники, Methuselah
//
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
Абе, в интерес на истината, не се сещам да има подобно правило - да играят само студенти. Мързи ме сега да чета наново правилата на турнира, но мисля че няма такова нещо там. Идеята беше просто да няма трансфери по време на турнира. Ще видим какво ще каже СК по въпроса.
Това, което съм сигурен, че го има, беше, че контестация се подава до 15 минути след мача, тъй че най-вероятно гърмим
НО, както бях казал по повод на едно старо дерби с Форума, изконно право на загубилия е да мрънка, да се съмнява в честността на победата и да се опитва да се изкара победител с всички възможни средства. Така че МРЪН!
Това, което съм сигурен, че го има, беше, че контестация се подава до 15 минути след мача, тъй че най-вероятно гърмим
НО, както бях казал по повод на едно старо дерби с Форума, изконно право на загубилия е да мрънка, да се съмнява в честността на победата и да се опитва да се изкара победител с всички възможни средства. Така че МРЪН!
zamunda.net will never die!
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
Втори капитан, централен нападател, Главен Отговорник по сигурността на Отборния Алкохол, както и Трети заместник-герой на отбора по решаване на мачове. Също така се грижа за настилката на домакинския ни терен - стадион "Трезвен Студент" в Студентски град. Треньор съм в детско-юношеската ни школа - уча децата кое как НЕ се прави. Изпълнявам и други незначителни административни длъжности в отбора. Накратко - снажен млад олигофрен... един такъв с дълга вързана коса и изключително умен поглед 
zamunda.net will never die!
- ZdrafQueZzZz
- Драскач
Е па шсе изкажа и аз.. Верно мноо мъ е яд, че паднахме
Не знам кой кого подценил: ние - вас или вие - нас, но знам че паднахме!! Думата е от 5 букви, започва с Р и завършва на една марка руски камиони.. Дали подценяването, дали недостатъчното сработване м/у "елементите" в нашия звезден тим - нз.. Факт е, че стартираме с 0 т. Надявам се за следващия мач да се подготвиме по-добре и да спечелиме 3те точки (тва последното го казах баш кат Мъри
).
П.П. А! да не забрава.. аз съм 14ти капитан на нашия отбор и бях онова веселото момченце с розов анцунг и лилави гуменки.
П.П.П. Пешо, предлагам ти да има отделна тема за статистики, резултати и голмайстори.. (Там ше напиша квот знам за днешния мач). Ей са даже ше я пусна..
П.П. А! да не забрава.. аз съм 14ти капитан на нашия отбор и бях онова веселото момченце с розов анцунг и лилави гуменки.
П.П.П. Пешо, предлагам ти да има отделна тема за статистики, резултати и голмайстори.. (Там ше напиша квот знам за днешния мач). Ей са даже ше я пусна..
Знам да четам, знам да пишам,
оти да не сум критик.
Ако сгрешам, ке го бришам,
ке го лижам со язик.
Тома Измирлиев
оти да не сум критик.
Ако сгрешам, ке го бришам,
ке го лижам со язик.
Тома Измирлиев
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
Нямате служебна победа. Срещата ви е отложена, когато си решите дайте дата, за да ви се прати съдия. Понеже има големи претенции ще реферирам личноsmeshko написа:И кво сега ? имаме служебна победа или ще го играем друг път ?! Кажете ние нямаме нищо против да се съберем и да го изиграем мача ... Само че не сме курви на повикване така че айде малко по сериозно
//
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки