Дати на предварителните изпити <=> балове

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Според мен една универсална дата като 24 май за всички абитуриенти е добра. Не ми се вярва някой университет да прави изпит навръх празника на писмеността...
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
teufelchen
От дъжд на вятър

Мнение от teufelchen »

Не всеки бал може да е на 24, примерно моето изпращане е тогава и ние не искахме да ни съвпада с бала. От друга страна, дори да са искали 24, има вероятност да е нямало свободни места, тази дата е от първите, които се резервират. :)
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

За това на Сл. бряг хората са направили мноооого хотели :lol: та ако искат вс абитуриенти от Бургаска област да са в една вечер :P
Сериозно... Наистина е кофти баловете да съвпадат с изпитите... Съчувствам на тези, за които е така. :roll:

Аватар
alys
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от alys »

Последно промяна от alys на 06 Мар 2007, 06:41, променено общо 1 път.
Аватар
RaLiTO
В началото бе словото

Мнение от RaLiTO »

междудругото доколкото знам министърът е определил баловете да се провеждат преди 25 май...всмисъл след 25 да няма...а тва че някое училище не го е спазило тва си е негов проблем...
It's the way that I wanna live (it's my prerogative)...
You can’t tell me what to do...why can't I live my life...without all of the things...That people say
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

за жалост прецакани винаги ще има :(
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
Аватар
alys
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от alys »

Последно промяна от alys на 06 Мар 2007, 06:41, променено общо 1 път.
Аватар
RaLiTO
В началото бе словото

Мнение от RaLiTO »

много кофти наистина :( аз се радвам че по История датата е добра...
според мен наистина няма как да се съобразят със всички и все пак ако изпитът ми съвпадаше с датата на бала със сигурност бих отишла...но ако е на другия ден си е наистина много кофти ситуацията.... :(
You can’t tell me what to do...why can't I live my life...without all of the things...That people say
goshko
От дъжд на вятър

Мнение от goshko »

Само дет не стана ясно къде би отишла - на бал или на изпит?! Моят изпит примерно по география в СУ съвпада с бала ми...но БАЛЪТ се прави веднъж в живота,не бих го пропуснал за нищо на света...не че изпитът е с по-малка важност де...но балът си е бал!!! :roll:
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

ами Гошко отивай на бал!!!То ,че изпита е важен ама не чак толкова колкото бала !
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
Аватар
RaLiTO
В началото бе словото

Мнение от RaLiTO »

ам на изпита много ясну..всмисъл примерно балът ми е на 25 и изпитът да ми е на 25 ще отида на изпит и после на бал...малко нямам да имам време за прически,грим...ама добре че и не трябва да го мисля :)
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Raya_Alexandra написа:За това на Сл. бряг хората са направили мноооого хотели :lol: та ако искат вс абитуриенти от Бургаска област да са в една вечер :P
Сериозно... Наистина е кофти баловете да съвпадат с изпитите... Съчувствам на тези, за които е така. :roll:
далеч си от истината, мила :) 1во един випуск абитуриенти+учителите е поне 80-90 човека. това в малките училища. :arrow: не всички хотели могат да осигурят зала (ресторнт или нещо такова) за толкова народ
:arrow: всички искат да са в по-лъскав хотел

ние например се мотахме до последно и в един момент, трябваше да избираме - хубав хотел и евтин куверт на 23 или 25 май... което нали, няма как да стане във великата, традиционна и консервативна НЕГ...
и аман заман с 300 зора и не знам си какви други глупости се уредихме с резервации - малко по-високи като цена, но за заветния 24ти
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мила написа:
Raya_Alexandra написа:За това на Сл. бряг хората са направили мноооого хотели :lol: та ако искат вс абитуриенти от Бургаска област да са в една вечер :P
далеч си от истината, мила :) 1во един випуск абитуриенти+учителите е поне 80-90 човека. това в малките училища. :arrow: не всички хотели могат да осигурят зала (ресторнт или нещо такова) за толкова народ
:arrow: всички искат да са в по-лъскав хотел

ние например се мотахме до последно и в един момент, трябваше да избираме - хубав хотел и евтин куверт на 23 или 25 май... което нали, няма как да стане във великата, традиционна и консервативна НЕГ...
и аман заман с 300 зора и не знам си какви други глупости се уредихме с резервации - малко по-високи като цена, но за заветния 24ти
Eee, ти пък... Много сериозно го прие :) Аз го казах на шега :) anyway...

Аватар
Pun1sher
Пишете, о, братя

Мнение от Pun1sher »

Не Ходете В Биад На Бала !!!!
Whatever, Whatever, I'll Do What I Want !!!
Изображение

http://spoilerslost.blogspot.com/
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

btw къде ще ви е бала, деца :lol: :lol: :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”