Първи резултат от турнира

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

azzaro
Постоянно присъствие

Първи резултат от турнира

Мнение от azzaro »

Културологията победи тима на Археологията с 4:2. Резултата беше 2:0 когато археолозите върнаха едно попадение.След това стана 3:1, в последствие 4:1 и краен резултат 4:2.Получи се сравнително добър мач.Искам да отбележа,че подценихме нашия съперник и това можеше да ни изиграе лоша шега.В името на феърплейа изчакахме 5-10 мин. да пристигне целият отбор на Археологията.Повече няма да подценяваме никого :) а и не е зле да потренираме заедно.Реферерът бе изключително на ниво,спести на нас едно наказание но и спести на капитана на археолозите доста,тъй като през цялото време недоволстваше а и изпълняваха ударите без съдийски сигнал.В края на мача получихме червен картон(вратаря ни ) но това не повлия на резултата.Доволен съм много както и отбора ни.Браво на археолозите и на Росен Тимчев.

P.S.а и те имаха много подбрана публика евала за което ;)
Ако сме играли малко по силово извинете ни :)
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Ето, че откриването на турнира вече е факт! Браво, много съм щастлив. Пък и резултатът, който се е получил, е доста реален в сравнение с истинските срещи. Мачът очевидно е бил равностоен и на ниво. Желая успех и на двата тима напред в турнира. Честитя победата на Културология (културистите). Ще се видим с вас на полуфиналите. :lol:
Да живее отбора на Форум СУ
azzaro
Постоянно присъствие

//

Мнение от azzaro »

мерси.дано се видим.между другото аз питах росен на кого трябва да дадем нашите пари но той каза че не се занимава с това.последно на кого ще се дават??
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Принципно, аз се занимавам с финансите за турнира, но Росен трябваше да ги събере. Ще уточним това допълнително, но принципно към мен - 0886 842 445 - Добромир
Да живее отбора на Форум СУ
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Честито на културолозите ! И между другото да питам защо Делян играеше от вас след като е 12 клас ??!??! Отдавна го познавам ... пък нали турнира щеше да бъде само за студенти .. Азаро това ти го защитаваше най-ревностно
In vino verittas
azzaro
Постоянно присъствие

//

Мнение от azzaro »

12 клас???? мой колега ми го предложи, до кокото знам е студент.нашият тим е изцяло от студенти 90% от които са от су,съмнявам се че делян е ученик обещавам д апроверя това нещо още сега.и ще разбера за каво става на въпрос.
Аватар
[ OVeRMiND ]
Пишете, о, братя

Мнение от [ OVeRMiND ] »

Кажете голмайстори. :)
Tриъгълен квадрат с формата на сфера подскача на въже.
azzaro
Постоянно присъствие

//

Мнение от azzaro »

ами страхувам се че това се оказа така.Делян автоматично с епремахва от нашия отбор,както и попадението което отбеляза.Дори съм съгласен да с епреиграе срещата ако има такива желания.НО в такъв случай аз искам поне на нашите мачове всеки играч да носи със себе си студентската си книжка или студентската лична карта.Гарантирам че целият останал отбор (нашият) е само и единствено от студенти!оставям решението на мнозинството ние ще го приемем но само при условието че човек без документ от посочените по горе няма да бъде допускан независимо от ситуацията!!!!!
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Не бре човек не чак толкова радикално :) аз не съм пострадал лично и нямам нищо против ... просто казвам фактите :) иначе евалата за доблестната постъпка
In vino verittas
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

чакайте, а сигурни ли сме, че примерно отборите на Батак и Берое са само от студенти? айде, другите отбори ги познаваме донякъде, а и са заявили че са "отборът на еди-коя-си специалност". да не се окаже накрая че ще трябва да дисквалифицираме още играчи, и накрая да се прецака турнирът :roll:

за мен лично няма проблем ако 1-2 играчи не са студенти, все пак турнирът не е чак толкова сериозен ;)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

За мен също просто констатирах :) ако зависи от мен играйте с Делян нямате грижи.. все пак от 10 год .. играя с него научил съм как да го неутрализирам :)
In vino verittas
azzaro
Постоянно присъствие

//

Мнение от azzaro »

хахаха ок.но наистина това беше и изненада за мен.но разжрали сме се само за студенти да е така че няма да има компромиси.надявам се обаче,всички да постъпват по този начин ;)
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Абе споко бре човек не сме на финал на шампионска лига :) цъкайте с него пък като дойде.. аз лично няма да мрънкам :) още веднъж просто казвах :) айде успех занапред в турнира :)
In vino verittas
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: //

Мнение от Tripio »

azzaro написа:хахаха ок.но наистина това беше и изненада за мен.но разжрали сме се само за студенти да е така че няма да има компромиси.надявам се обаче,всички да постъпват по този начин ;)
аз точно това имах предвид, дали всички отбори са разбрали че сме се разбрали само за студенти да е турнира.. щото аз, честно казано, само от теб го чувам това, другите нищо не са казвали :roll: да не станат недоразумения накрая и да се наложи да анулираме мачове и да дисквалифицираме отбори..
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Като представител на загубилия отбор съм твърдо ЗА преиграване на мача :lol: :lol: :lol:
Аз познавам Делян горе долу от същото време като Смешко, но днес не се обадих... реших че ще е някакси дребнаво... сега, когато вече загубихме, е нормално да искам преиграване :lol:
Това разбира се не го решавам аз. Може би СК трябва да се произнесе по случая. Не може би. а със сигурност. Иначе не съм сигурен дали нашия отбор ще мрънка за преиграване, трябва да говорим, все пак днес загубихме абсолютно заслужено
zamunda.net will never die!
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”