Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Мда Мерси за подсказването хихих, но не бях сигурна,какво ще запишеш...
оф топик- радвам се,че днес се запознахме. Бях много любопитна да разбера как изглеждаш... То на мен ми е интересно да знам всеки от вас във форума, какво представлява на живо...
joanna написа:здравейте колеги!!Международни отношения (пьрво желание)здрасти на hobbit, Extraordinary,milady!!!!който иска може да се запознаем
Н-н-н-нямам думи! Аз съм дълбоко наранен и трайно емоционално увреден от този жест на дисреспект, който се забоде като кинжал в крехкото ми сърце. Боже, Боже, колко жестоки могат да бъдат хората, Боже...
Н-н-н-нямам думи! Аз съм дълбоко наранен и трайно емоционално увреден от този жест на дисреспект, който се забоде като кинжал в крехкото ми сърце. Боже, Боже, колко жестоки могат да бъдат хората, Боже...
duh_navodneniq написа:Н-н-н-нямам думи! Аз съм дълбоко наранен и трайно емоционално увреден от този жест на дисреспект, който се забоде като кинжал в крехкото ми сърце. Боже, Боже, колко жестоки могат да бъдат хората, Боже...
приеха ме библиотечни науки от 2ро класиране..доволна съм, така или иначе искам психология и догодина ще се боря за прехвърляне..поне е от същия факултет..утре се записвам !!
4естито хехехехе (смее се скачайки от щастие из стаята)
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
Абе то не е за тая тема,ама не знам къде да питам...Та-има ли начин от персоналните данни в интернет да разбера на кое място съм класиран?Приеха ме на първо класиране,но не знам къде съм долу-горе,а ами е любопитно.