Финанси, разходи, отчет за МЕГАТУРНИРА

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Подкрепям напълно варианта, предложен от Добрефф. Мисля, че всички издребняхте прекалено много. Нека го направим както той предлага, ако после всички са крайно недоволни, на следващия турнир някой друг ще поеме организацията. Тия 2-3 лева, които ще даде всеки, си заслужават най-малкото заради добрата организация и присъствието на съдия на всеки мач, така че нека не се караме какви ще са наградите. Когато ми дойде идеята за турнира, предложих таксата за участие просто като гаранция, че всеки път ще се събират поне по 7 играчи от отбор. В интерес на феърплея е да не се печелят пари, а само трофеи.

Като казах феърплей се сетих, явно точно на този турнир няма да се усъществи идеята ми за награда тип "зелен картон", но бих помолил съдиите, след края му, по лични впечатления от мачовете, да посочат най-спортсменския тим. Ако могат да обявят и играч, още по-добре. Награда за това може би не е нужна :)
zamunda.net will never die!
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

наградата си е чисто морална :)

ама може да я направим леко бирена :D
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
azzaro
Постоянно присъствие

//

Мнение от azzaro »

ей момчета захванахме се с това нещо още януари месец и ето, че успяхме.за което се радвам много.въпреки разногласията ни успяхме да се разберем а не да се откажем.без никаква подкрепа от каквато и да е институция създадохме нещо което ще има традиции.искам да кажа една БРАВО на всички.дано този турнир остане хубав спомен за всички нас. :idea: :idea: :lol: :lol: :lol: 8)
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

е айде да не е само спомен, дано наистина да го направим традиция :D
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
elmo
В началото бе словото

Мнение от elmo »

Аз предлагам да има медали за победиля, а може и купа, ако искате. Най-добре е да гласуваме по този въпрос и всеки отбор да се изкаже.
Който го може го може!
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”