Дати на предварителните изпити <=> балове

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

screamer
В началото бе словото

Мнение от screamer »

изпита по математика съвпадат с бала на моя клас, не завиждам на съучениците, които ще кндидатстват с математика... Това сигурно е проблем и на други... Малко кофти се получава така
Изображение Изображение Изображение
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Е, кой си прави бала в неделя.. Те затуй хората са го турили да е тогава, а баловете през седмицата.
Аватар
alys
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от alys »

Последно промяна от alys на 02 Мар 2007, 21:51, променено общо 2 пъти.
Аватар
MissDi
Паисий

Мнение от MissDi »

е от една страна ако изпита е преди бала ,не е чак толкова лошо ,правиш изпитчето и отиваш да се забавляваш :wink: е то зависи от човека де
В бирата се крие силата, във виното мъдростта, а във водата - микробите!
jezii
В началото бе словото

Мнение от jezii »

Ами ок, всичко е много хубаво, но може ли някой да ми обясни как аз от Варна, с абитуриентска на 26май, мога да отида на изпит по География на 27май? Смятам че датите са избрани некоректно..
Аватар
plamKA
От дъжд на вятър

Мнение от plamKA »

хАХаХАх ... Никой не те пита тебе кога имаш бал и кога нямаш :) Трябва да направиш избор...за съжаление :( Така е! Никой с никого не се съобразява!
lilit
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от lilit »

тея от университета въобще не им пука кога имаш бал. на тях тва са им удобни дати .
I was alone an' I needed love
so much I sacrificed all I was dreaming of,can't hold the passion of a soul in need,I look for mercy when my heart begins to bleed
eli_girl
Пишете, о, братя

Мнение от eli_girl »

ми естесвено,че няма да им пука.не могат да се съобразяват с всички кс.ако беше така,не трябваше да има предварителни и пак щяха да пищят кс...
A Mind is a terrible thing to waste!
Аватар
W140
От дъжд на вятър
Специалност: Етнология
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от W140 »

jezii написа:Ами ок, всичко е много хубаво, но може ли някой да ми обясни как аз от Варна, с абитуриентска на 26май, мога да отида на изпит по География на 27май? Смятам че датите са избрани некоректно..
как да ти кажа, бали ми беше на 19-ти май, изпита по история беше на 21
съдбичка :?
Аватар
shnolka
В началото бе словото

Мнение от shnolka »

kvo se opakvate? :shock: radvaite se,4e imate probni 6ot tva si e 6ans i ne go izpyskaite! az nqmam nikvi i kakvoto izkaram july,tova e :? :roll:
* Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Мнения на латиница ще се трият!
jezii
В началото бе словото

Мнение от jezii »

W140 Ти поне си имал възможността да отидеш, друг е въпроса че е ден след абитуриентската..
eli_girl как може на всички останали ВУЗ-ове предварителните изпити да са съобразени с абитуриентските балове..- явно има начин
Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от pliu6eno_me4e »

jezii написа:W140 Ти поне си имал възможността да отидеш, друг е въпроса че е ден след абитуриентската..
eli_girl как може на всички останали ВУЗ-ове предварителните изпити да са съобразени с абитуриентските балове..- явно има начин

Ако балът на всички беше в един ден - ок, ама как да се съобразят, като то през втората половина на май всеки ден някой има бал?
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

Е поне изпита по История е преместен с 1 седмица по рано от очакваното (на 14 май), а тогава още не са почнали баловете :)
Аватар
teufelchen
От дъжд на вятър

Мнение от teufelchen »

Пробният изпит по история не е ли на 13-ти май ? :roll:
Аватар
teufelchen
От дъжд на вятър

Мнение от teufelchen »

Вероятно,защото датите на бала се определят преди да се знаят датите на пробните изпити. Поне, когато ние определихме нашата, аз и идея си нямах, кога са те :roll:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”