Всъщност, защо хората се разделят ?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Richard B. Riddick написа:Тая тема според мен е на едно от челните места по безмисленост.(и това го казвам аз ,забележете :!: :wink: )
Тва аз го казах още на първата страница от нея :idea: :wink:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Re: Всъщност, защо хората се разделят ?

Мнение от Himera »

kokteil_molotow написа:...когато се обичат :shock:
п.с. не съм в пмс , 4е ме тормозят такива мисли :wink:
Видове причини:
1) връзката им е от разстояние и в един момент "двете гълъбчета" се изморяват все да пътуват, изморяват се от тази обич от разстояние :cry:
2) намират си друг/а, който им е по-удобен, започват всичко от начало с него/нея, по им е близо. С новия човек се създават нови мечти, нови илюзии
3) хората не искат и отказват да се борят с трудностите, пред които животът ги изправя
4) родителите им са против връзката. Нали знаеш, как като имаш гадже и всекис е изказва по въпроса, какъв/а е той/тя, изрежда хиляди минуси, тормози те непрекъснато... И родителите ти имат други планове за теб, с една дума, представят си половинката ти по друг начин
5) разделят се от парична гледна точка. Единият избира парите, по-хуабвият живот, гледа да осигури бъдеще на неродените си деца и така хората се разделят
6) сексът им не струва, или имат различни сексуални фантазии...
7) може да се обичат, но единият от тях да прекалява с алкохола, наркотиците, кръшкането. Да, може 2ма души да се обичат и пак да си изневерят един на друг, без да има основателна причина за това. Просто не са се здържали, изнасилили са ги, прелъстили са ги, решили са да експерементират и т.н.
8. очакванията им един към друг са били неоправдани
9) излъгали са се за нещо голямо или редовно единият лъже другия и в един момент на човек му писва да го лъжат
10) единият все прави всичко - търси другия, глези го, дава всичко за него/нея, а половинката му се държи сякаш са задължени да правят за него/ нея тези неща
11) липса на лично пространство
12) непрекъснато ревност
13) други

Но хората не се разделят винаги, защото са намелели чувствата между тях, понякога самите обстоятелства ги принуждават да се разделят :evil:
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

Himera написа:7) може да се обичат, но единият от тях да прекалява с алкохола, наркотиците, кръшкането.
амин :D
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Himera написа:
kokteil_molotow написа:...когато се обичат :shock:
п.с. не съм в пмс , 4е ме тормозят такива мисли :wink:
Видове причини:
1) връзката им е от разстояние и в един момент "двете гълъбчета" се изморяват все да пътуват, изморяват се от тази обич от разстояние :cry:
2) намират си друг/а, който им е по-удобен, започват всичко от начало с него/нея, по им е близо. С новия човек се създават нови мечти, нови илюзии
3) хората не искат и отказват да се борят с трудностите, пред които животът ги изправя
4) родителите им са против връзката. Нали знаеш, как като имаш гадже и всекис е изказва по въпроса, какъв/а е той/тя, изрежда хиляди минуси, тормози те непрекъснато... И родителите ти имат други планове за теб, с една дума, представят си половинката ти по друг начин
5) разделят се от парична гледна точка. Единият избира парите, по-хуабвият живот, гледа да осигури бъдеще на неродените си деца и така хората се разделят
6) сексът им не струва, или имат различни сексуални фантазии...
7) може да се обичат, но единият от тях да прекалява с алкохола, наркотиците, кръшкането. Да, може 2ма души да се обичат и пак да си изневерят един на друг, без да има основателна причина за това. Просто не са се здържали, изнасилили са ги, прелъстили са ги, решили са да експерементират и т.н.
8. очакванията им един към друг са били неоправдани
9) излъгали са се за нещо голямо или редовно единият лъже другия и в един момент на човек му писва да го лъжат
10) единият все прави всичко - търси другия, глези го, дава всичко за него/нея, а половинката му се държи сякаш са задължени да правят за него/ нея тези неща
11) липса на лично пространство
12) непрекъснато ревност
13) други

Но хората не се разделят винаги, защото са намелели чувствата между тях, понякога самите обстоятелства ги принуждават да се разделят :evil:
Истината е някъде там, както се казва в един друг филм :roll:
Като птичка в небесата :)
брокола
Пишете, о, братя

Мнение от брокола »

...
Последно промяна от брокола на 31 Яну 2007, 12:55, променено общо 1 път.
Аватар
mexicana
От дъжд на вятър

Мнение от mexicana »

незнам за хората, аз бих се разделила с човека, с който съм заради лошото му отношение, иначе мойте си причини винаги мога да си ги преодолея
Целия свят в ръцете си имам, целият свят през очите му наднича....Ники-6.08.2007
майка на Ники-since 6.08.2007
съпруга-coming soon...
Аватар
DaNce_
Пишеща машина
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от DaNce_ »

Причините може да са хиляди...
Himera успешно ги е систематизирала, но истината е, че може да има хиляди други причини...
Разни хора, разни идеали... :wink:
from_the_inside
В началото бе словото

Мнение от from_the_inside »

За една раздяла причина може да е и разтоянието, но оределено съм съгласна за третия, който изведнъж се появява незнайно от къде :( и всичко което доскоро си смятал за смисал на живота си отива по дяволите :(
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

100000% всеки го има предвид, но ние се разделихме с мойта, защото никой не искаше да прави компромиси...

това е положението, обичаме се, но без компромиси не става... :cry:
black cat
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от black cat »

Аз мисля, че хората се разделят защото си омръзват или започва да липсва нещо във връзката - било то ласки било време за двамата партнъори..А това според мен е много важно..Вниманието един към друг крепи връзката!
:albino:
SILVER ARROW
Пишете, о, братя

Мнение от SILVER ARROW »

Разделят се защото може би рано или късно тази искра която подпалва любовта огасва, макар че аз мисля че все пак има случаи в които тя е вечна, но това са много малко такива!
Изображение
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Разделят се, понеже им е по-хубаво разделени, елементарно :lol:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Защото недостатъците им стават по-непоносими от положителните им страни. :?
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

оф откъде я изровихте пак тая тема :) недейте, че се сдухвам като чета такива работи :roll:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Решението е едно - не ги чети :lol:
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”