Интернет в бл. 42Б ???

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
usmivka
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Интернет в бл. 42Б ???

Мнение от usmivka »

Искам да си вкарам интернет в блок 42Б, но от Мегалан ми казаха, че не работят с този вход, трябвало да търся Мартин от стая 135 в същия вход.
Ако има някои живеещ там или запознат с тази история и въобще с процедурата по вкарването на Интернета... моля да ме светне :)
INTERFEN
Да живей словото

Мнение от INTERFEN »

Ами правилноти са казали, потърси Мартин,той пуска нета в 42Б
Изображение
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Интернет в бл. 42Б ???

Мнение от Tripio »

usmivka написа:Искам да си вкарам интернет в блок 42Б, но от Мегалан ми казаха, че не работят с този вход, трябвало да търся Мартин от стая 135 в същия вход.
Ако има някои живеещ там или запознат с тази история и въобще с процедурата по вкарването на Интернета... моля да ме светне :)
Мартин вече живее в 52В, не знам дали още се занимава с Мегалан, ама ще ти пратя на ЛС неговото ICQ, да се разберете ;)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
usmivka
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от usmivka »

Благодаря, но той наистина не се занимава вече ... ще се бутам около месец в най-добрия случай пък ако имам късмет може и за имам нет хаха :)
Аватар
mkt
От дъжд на вятър

Мнение от mkt »

Мегалан suxx :evil:
Аватар
Kemchev
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Kemchev »

Първо трябва да си включена в локалната мрежа и след това отиваш при Мегалан да ти пуснат нет ... поне при мен беше така. Аз съм в 41Б. А за локалната мрежа има записвания в една книга, която стои долу при портиерките.
Аватар
usmivka
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от usmivka »

да ... вече разбрах. И това ми било София ... егати организацията и селските, мудни процедури ... с 2 думи - НЯМАМ ДУМИ, а пък с 1 - ХИЧ !!!
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

чакай сега, Мегалан -> СтудГрад -> не е София ;) те наистина са мноо зле откъм организация и обслужване на отделни клиенти.. има много по-съвестни фирми :)
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Стига сте плюли по Мегалан ,скоростите са им от най-добрите в София 8)
.
zmey
Пишете, о, братя

:)

Мнение от zmey »

Първо трябва да се включиш в локалната мрежа, за да може мегалан или друг доставчик да ти достави нета.
След това си избираш доставчик и се включваш.
Не е нужно да плюеш по мегалан или по София, когато не разбираш нещо защо е така.
А когато проучиш нещата можеш да почнеш да плюеш, а убеден съм това ще е господина Горанов в частност и в цялост управата на Студентски общежития на СУ.
А мисля, че ще се съгласиш, че когато има далавери, нещата не винаги са в полза на крайния клиент, а когато далаверите са особено големи ... (вж. случая с Топлофикация и Валъо Топлото и направи аналогия с мрежата в блоковете на СУ и Пецата Горянина) Мисля, че нещата ще ти се поизбистрят, ако се поинтересуваш малко - има изписано не малко по тези въпроси във форума и ако не само пишеш и плюеш, то е добре малко да почетеш и да се информираш..
надявам се следващият ти коментар да е по-адекватен ..

Без лоши чувства... :)
Аватар
usmivka
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от usmivka »

ами от две седмици се опитвам да проуча или някой да ми обясни тъпата процедура за включването на Интернет, и ме препращат от човек на човек ... и к`во остава, да ги похваля ли? Как ли пък не ...?!
Е в крайна сметка разбрах всичко, но нужно ли беше да изгубя толкова много време и нерви за нещо, което би трябвало да стане много по-бързо. "Много съм доволна!"
И едно пояснение - не съм плюла никого, просто се възмущавах от системата и организацията.
zmey
Пишете, о, братя

Мнение от zmey »

Е след като си разбрала всичко, значи си разбрала, че вече си част от виновните :) Имам предвид, че собственик на мрежата в блоковете на СУ са самите студенти, включили се в тази мрежа...
Сега, когато някой почне да се оплаква, ще се оплаква от това, че ти и всички останали не сме направили необходимото да се организираме и да му спестим мъките. Ако се навиеш да му го спестиш, вскички много ще се радваме, ако поемеш нещата в свои ръце :)
Добре дошла в мрежата :))

П.П. Проблемът е, че ако някой прави нещо за мрежата, той го прави безвъзмездно и не печели, а често усилията и нервите са повече, отколкото голото морално удовлетворение. И нещата едва ли ще се променят, ако не предприемем някакви промени на следващото събрание. :)
zmey
Пишете, о, братя

Мнение от zmey »

То не че е за тази тема, ала все пак...
Честита Баба Марта!!! :))
Много здраве, веселие и плодородие(да му мислят колежките :))) )
Аватар
usmivka
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от usmivka »

ДА! Ако някой ме подкрепи бих помогнала с каквото мога без да търся някакъв вид печалба от това. И не само за това, а и за много други проблеми.
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

Richard B. Riddick написа:Стига сте плюли по Мегалан ,скоростите са им от най-добрите в София 8)
не говоря за скорости а за организация.. абе както и да е, той Змеят явно е вътрешен човек, каза каквото имаше да се каже ;)

Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”