УНСС - тестовете - мнения

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
denitu
От дъжд на вятър
Специалност: Инж.физика
Курс: втори

Мнение от denitu »

Да не говорим че съм завършила СПГЕ "Джон Атанасов" ( Софийска професионална гимназия по електроника ) и производните се учат в 12ти клас, само при някои учители разбира се.. Защото в 12ти клас главно решахме задачи от кандидатстудентските курсове ( който ходи ест. ). Т.е аз не ги бях чувала докато не започнах курса.. А и пропуснах да кажа че и стереометрия се учи в 11ти клас единствено и само ако си се записал ЗИП Математика.... :shock: :roll:
Аватар
fly4o
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от fly4o »

Ахахахха...изобщо не губя. Математика- not for me! ;) А при нас целия втори срок на 11 кл се учи стереометрия, както и в 12 :) а втория срок учим супер яка алгебра..Преговор на всичко от 9 до 12 клас :P
Правист,1ви курс,2ра група

I'm a believer
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

ми нз за вас, ама ние в мг-то решаваме само задачи от изпити, доказателства, построения и пр., т.е. нищо общо с формата на теста :(
така, че не се оплаквайте!
пп: още се чудя дали да не се пробвам с модул МАТ
Аватар
Lace
В началото бе словото

Мнение от Lace »

Ами просто отиваш при някой даскал и ти ги разказва,но чак пък да губиш.............малко пресилено,а?! :lol:
Аватар
Fellix
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Fellix »

fly4o написа:Ахахахха...изобщо не губя. Математика- not for me! ;) А при нас целия втори срок на 11 кл се учи стереометрия, както и в 12 :) а втория срок учим супер яка алгебра..Преговор на всичко от 9 до 12 клас :P
Абе нз колко ти е яка алгебрата, ама тва че не учиш анализ е проблем на училището, а не на УНСС и техните тестове. Защото в учебника по математика за 12кл си е включен анализа и УНСС имат право да го включат в тестовете си.
Чудя се ква е тая алгебра, дето преговаряте "от 9 до 12 клас", като не сте учили нещата от 12 клас... :shock:
Аватар
fly4o
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от fly4o »

Просто ние от 8-11 клас имаме 4 часа седмично математика, а в 12 два, защото имам 12 часа немски седмично и 8 литература :roll:

I'm a believer
Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от pliu6eno_me4e »

fly4o написа:имам 12 часа немски седмично и 8 литература :roll:

Да не си на ЗИП литература при Попова? Ако е така - приеми моите най-искрени съболезнования...
Аватар
fly4o
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от fly4o »

ахахахахха :))) ДА! :( Ти да не си от ЕГ-то?

I'm a believer
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Вижте сега... Нали знаете кака понякога кандидатите от профилирани училища са улеснени с квоти. (доколкото знам в УАСГ е така за Строителните техникуми, във ВИНС-а за търговската гимназия и тази по туризъм) Защо МГ да нямат и те някакво поне такова преимущество. Все пак в икономиката математиката заема завидно място за разлика от литературата, с която се кандидатства. Освен това ако Ви вземат оценка от дипломата по математика вашата 5тица сигурно не се равнява на такава от МГ. Същото е с хуманитарна гимназия и оценка по литература. Хората са се опитали да уравновесят нещата с тези допълнителни задачи. А да не говорим, че ако настоявате, ще ви сложат СИП в училище, където да ги изучавате. Не казвам, че няма пропуски в приемния изпит, но за мен той е по-добър вариант от предишните и смятам, че трябва да бъде наложен за всички учебни заведения. :roll:

П.П. Успех на всички! :D
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
montin
В началото бе словото

Мнение от montin »

fly4o написа:Еми, аз уча в най-елитната гимназия в Пловдив( без да звучи надменно, въпреки че се гордея с мястото, където уча) и не учим производни!
еми т'ва ще да е поради елита :lol:
Аватар
fly4o
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от fly4o »

Тцтц...айде полека :wink:

I'm a believer
Аватар
pliu6eno_me4e
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от pliu6eno_me4e »

fly4o написа:ахахахахха :))) ДА! :( Ти да не си от ЕГ-то?

Бях. До миналата година. За щастие се отървах леко - само с накои остатъчни тикове :wink:
galka_
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от galka_ »

И аз да се разпиша тука. Значи от модул 3 историческата част... хм... още в началото им хванах една грешка диагностичен тест на страница 11 погледнете 2 въпрос при това има грешка и в Обяснението !!!
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

fly4o написа:Просто ние от 8-11 клас имаме 4 часа седмично математика, а в 12 два, защото имам 12 часа немски седмично и 8 литература :roll:
:shock: я кажете как сте с историята и литературата в езиковата :roll:
това 8 БЕЛ предполагам е с всичките там СИП, ЗИП и пр.
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

добре бе хора, кви икономисти ще станете без математика? в УНСС първа година повечето специалности, доколкото знам, учат висша математика - е, накъде висша без елементарна от даскало :)

uktc, и аз си мислех че съм учил анализ в даскало.. докато не почнах наистина да уча анализ :lol: разликата се усеща, и то яко.. виж, аналитичната геометрия я бяхме взели в даскало щото нямахме кво да правим с 10 часа математика на седмица, и след тва беше лесно 1-ви курс.

а като цяло за тестовете.. както се вика, "от маймуната - професор" :lol:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”