УНСС - тестовете - мнения
Модератор: Boromir
- denitu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Инж.физика
- Курс: втори
Да не говорим че съм завършила СПГЕ "Джон Атанасов" ( Софийска професионална гимназия по електроника ) и производните се учат в 12ти клас, само при някои учители разбира се.. Защото в 12ти клас главно решахме задачи от кандидатстудентските курсове ( който ходи ест. ). Т.е аз не ги бях чувала докато не започнах курса.. А и пропуснах да кажа че и стереометрия се учи в 11ти клас единствено и само ако си се записал ЗИП Математика....

Абе нз колко ти е яка алгебрата, ама тва че не учиш анализ е проблем на училището, а не на УНСС и техните тестове. Защото в учебника по математика за 12кл си е включен анализа и УНСС имат право да го включат в тестовете си.fly4o написа:Ахахахха...изобщо не губя. Математика- not for me!А при нас целия втори срок на 11 кл се учи стереометрия, както и в 12
а втория срок учим супер яка алгебра..Преговор на всичко от 9 до 12 клас
Чудя се ква е тая алгебра, дето преговаряте "от 9 до 12 клас", като не сте учили нещата от 12 клас...
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
- явор
- Летописец Виртуоз
Вижте сега... Нали знаете кака понякога кандидатите от профилирани училища са улеснени с квоти. (доколкото знам в УАСГ е така за Строителните техникуми, във ВИНС-а за търговската гимназия и тази по туризъм) Защо МГ да нямат и те някакво поне такова преимущество. Все пак в икономиката математиката заема завидно място за разлика от литературата, с която се кандидатства. Освен това ако Ви вземат оценка от дипломата по математика вашата 5тица сигурно не се равнява на такава от МГ. Същото е с хуманитарна гимназия и оценка по литература. Хората са се опитали да уравновесят нещата с тези допълнителни задачи. А да не говорим, че ако настоявате, ще ви сложат СИП в училище, където да ги изучавате. Не казвам, че няма пропуски в приемния изпит, но за мен той е по-добър вариант от предишните и смятам, че трябва да бъде наложен за всички учебни заведения.
П.П. Успех на всички!
П.П. Успех на всички!
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
добре бе хора, кви икономисти ще станете без математика? в УНСС първа година повечето специалности, доколкото знам, учат висша математика - е, накъде висша без елементарна от даскало 
uktc, и аз си мислех че съм учил анализ в даскало.. докато не почнах наистина да уча анализ
разликата се усеща, и то яко.. виж, аналитичната геометрия я бяхме взели в даскало щото нямахме кво да правим с 10 часа математика на седмица, и след тва беше лесно 1-ви курс.
а като цяло за тестовете.. както се вика, "от маймуната - професор"
uktc, и аз си мислех че съм учил анализ в даскало.. докато не почнах наистина да уча анализ
а като цяло за тестовете.. както се вика, "от маймуната - професор"
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg