Ако има някои живеещ там или запознат с тази история и въобще с процедурата по вкарването на Интернета... моля да ме светне
Интернет в бл. 42Б ???
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- usmivka
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Интернет в бл. 42Б ???
Искам да си вкарам интернет в блок 42Б, но от Мегалан ми казаха, че не работят с този вход, трябвало да търся Мартин от стая 135 в същия вход.
Ако има някои живеещ там или запознат с тази история и въобще с процедурата по вкарването на Интернета... моля да ме светне
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Интернет в бл. 42Б ???
Мартин вече живее в 52В, не знам дали още се занимава с Мегалан, ама ще ти пратя на ЛС неговото ICQ, да се разберетеusmivka написа:Искам да си вкарам интернет в блок 42Б, но от Мегалан ми казаха, че не работят с този вход, трябвало да търся Мартин от стая 135 в същия вход.
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
чакай сега, Мегалан -> СтудГрад -> не е София
те наистина са мноо зле откъм организация и обслужване на отделни клиенти.. има много по-съвестни фирми 
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
:)
Първо трябва да се включиш в локалната мрежа, за да може мегалан или друг доставчик да ти достави нета.
След това си избираш доставчик и се включваш.
Не е нужно да плюеш по мегалан или по София, когато не разбираш нещо защо е така.
А когато проучиш нещата можеш да почнеш да плюеш, а убеден съм това ще е господина Горанов в частност и в цялост управата на Студентски общежития на СУ.
А мисля, че ще се съгласиш, че когато има далавери, нещата не винаги са в полза на крайния клиент, а когато далаверите са особено големи ... (вж. случая с Топлофикация и Валъо Топлото и направи аналогия с мрежата в блоковете на СУ и Пецата Горянина) Мисля, че нещата ще ти се поизбистрят, ако се поинтересуваш малко - има изписано не малко по тези въпроси във форума и ако не само пишеш и плюеш, то е добре малко да почетеш и да се информираш..
надявам се следващият ти коментар да е по-адекватен ..
Без лоши чувства...
След това си избираш доставчик и се включваш.
Не е нужно да плюеш по мегалан или по София, когато не разбираш нещо защо е така.
А когато проучиш нещата можеш да почнеш да плюеш, а убеден съм това ще е господина Горанов в частност и в цялост управата на Студентски общежития на СУ.
А мисля, че ще се съгласиш, че когато има далавери, нещата не винаги са в полза на крайния клиент, а когато далаверите са особено големи ... (вж. случая с Топлофикация и Валъо Топлото и направи аналогия с мрежата в блоковете на СУ и Пецата Горянина) Мисля, че нещата ще ти се поизбистрят, ако се поинтересуваш малко - има изписано не малко по тези въпроси във форума и ако не само пишеш и плюеш, то е добре малко да почетеш и да се информираш..
надявам се следващият ти коментар да е по-адекватен ..
Без лоши чувства...
- usmivka
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
ами от две седмици се опитвам да проуча или някой да ми обясни тъпата процедура за включването на Интернет, и ме препращат от човек на човек ... и к`во остава, да ги похваля ли? Как ли пък не ...?!
Е в крайна сметка разбрах всичко, но нужно ли беше да изгубя толкова много време и нерви за нещо, което би трябвало да стане много по-бързо. "Много съм доволна!"
И едно пояснение - не съм плюла никого, просто се възмущавах от системата и организацията.
Е в крайна сметка разбрах всичко, но нужно ли беше да изгубя толкова много време и нерви за нещо, което би трябвало да стане много по-бързо. "Много съм доволна!"
И едно пояснение - не съм плюла никого, просто се възмущавах от системата и организацията.
Е след като си разбрала всичко, значи си разбрала, че вече си част от виновните
Имам предвид, че собственик на мрежата в блоковете на СУ са самите студенти, включили се в тази мрежа...
Сега, когато някой почне да се оплаква, ще се оплаква от това, че ти и всички останали не сме направили необходимото да се организираме и да му спестим мъките. Ако се навиеш да му го спестиш, вскички много ще се радваме, ако поемеш нещата в свои ръце
Добре дошла в мрежата
)
П.П. Проблемът е, че ако някой прави нещо за мрежата, той го прави безвъзмездно и не печели, а често усилията и нервите са повече, отколкото голото морално удовлетворение. И нещата едва ли ще се променят, ако не предприемем някакви промени на следващото събрание.
Сега, когато някой почне да се оплаква, ще се оплаква от това, че ти и всички останали не сме направили необходимото да се организираме и да му спестим мъките. Ако се навиеш да му го спестиш, вскички много ще се радваме, ако поемеш нещата в свои ръце
Добре дошла в мрежата
П.П. Проблемът е, че ако някой прави нещо за мрежата, той го прави безвъзмездно и не печели, а често усилията и нервите са повече, отколкото голото морално удовлетворение. И нещата едва ли ще се променят, ако не предприемем някакви промени на следващото събрание.
То не че е за тази тема, ала все пак...
Честита Баба Марта!!!
)
Много здраве, веселие и плодородие(да му мислят колежките
)) )
Честита Баба Марта!!!
Много здраве, веселие и плодородие(да му мислят колежките
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
не говоря за скорости а за организация.. абе както и да е, той Змеят явно е вътрешен човек, каза каквото имаше да се кажеRichard B. Riddick написа:Стига сте плюли по Мегалан ,скоростите са им от най-добрите в София