Мерси
ИЧС
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Студентката
- В началото бе словото
ИЧС
Някой може ли да ми каже отзиви за ИЧС-то, главно за френския ме интересува...доволни/недоволни?
Мерси
Мерси
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Кои са ти били по гръцки в ИЧС? Защото и на нас там ни се провеждат уроците и аз също съм много, много доволна.sientelo написа:Ами аз ходих в ИЧС на гръцки език и съм много доволнапреподавателите определено са професионалисти, но за френския не мога да ти кажа нищо.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
E, аз съм при други, но и те са много добри специалисти, според мен!sientelo написа:На мен по гръцки там ми преподаваше Оляна Евгениева и съм много доволна от неяfeichka написа: Кои са ти били по гръцки в ИЧС? Защото и на нас там ни се провеждат уроците и аз също съм много, много доволна.![]()
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- Студентката
- В началото бе словото
а нещо за френския все пак?feichka написа:E, аз съм при други, но и те са много добри специалисти, според мен!sientelo написа:На мен по гръцки там ми преподаваше Оляна Евгениева и съм много доволна от неяfeichka написа: Кои са ти били по гръцки в ИЧС? Защото и на нас там ни се провеждат уроците и аз също съм много, много доволна.![]()
//
абе не са много добри по френски.мама му дееба използват много зъби.аххахахахаахах
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки