Курсовете по история в СУ
Модератор: Boromir
- CooL^GirL^^^
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Днес се записах за курсовете по история през априлската ваканция. Доколкото разбрах все още сме доста малко - 15 човека. Ако някой се е записал да казва, може да се запознаем на място
Завивам те без думи, нежно
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
[quote="Joker"]:lol: Този курс продължава 4 часа - до 17 часа. Едно време и аз ходих на него! :wink:[/quote]
ЗДРАВЕЙ аз искам да ходя на тези курсове но не мога да намеря никаква информация кога започват каква е таксата какво времетраене са Би ли ми дал информация или поне откъде мога да получа такава в интернет
ЗДРАВЕЙ аз искам да ходя на тези курсове но не мога да намеря никаква информация кога започват каква е таксата какво времетраене са Би ли ми дал информация или поне откъде мога да получа такава в интернет
записванията се приемат в 42 стая в ректората
и аз ще ходя утре или в петък
ами, да ви питам явно сте понапреднали в подготовката спрямо мен, аз си купих двата учебника от СУ
1. Разширените планове на Попнеделев, Колев и т.н.
2. История на Б-я на Каймакамова
и те изобщо не съвпадат като формулировка на темите
значи долкото разбрах от написаното по горе, няма ясно и окончателно разграничение
на изпита темата може да обхваща произволен момент от историята, заложена в програмата, така ли?
много лошо
значи аз трябва да развия цялата история като роман и да чета наред?
как да си съставя планове по този начин... вие как разработвате?
леле, май чисто закъснях с подготовката, отчайвам се вече... успех
и аз ще ходя утре или в петък
ами, да ви питам явно сте понапреднали в подготовката спрямо мен, аз си купих двата учебника от СУ
1. Разширените планове на Попнеделев, Колев и т.н.
2. История на Б-я на Каймакамова
и те изобщо не съвпадат като формулировка на темите
значи долкото разбрах от написаното по горе, няма ясно и окончателно разграничение
на изпита темата може да обхваща произволен момент от историята, заложена в програмата, така ли?
много лошо
значи аз трябва да развия цялата история като роман и да чета наред?
как да си съставя планове по този начин... вие как разработвате?
леле, май чисто закъснях с подготовката, отчайвам се вече... успех
Instantia est mater doctrinae
Е още е рано за отчаяние... по прицип то идва към април месец. Някак си тогава осъзнаваш че все пак може да не си учил достатъчно. А това че си изостанала с подготовката може да се поправи...Все пак всичко зависи от теб.
Искам да попитам колко струват тези учебници които си си ги взела...май и аз ще прибягна до тях
Искам да попитам колко струват тези учебници които си си ги взела...май и аз ще прибягна до тях
първият, с разширените планове = 6лв
вторият, на Каймакамова = 13лв
но ми се струват доста малки като обем, а и като съдържание не се припокриват много, като под това разбирайте, в смисъл, че не могат да се разглеждат като свързани
единият не представлява плановете на другия, поне на пръв поглед не ми изглежда така
и двата съдържат отделен брой теми и трудно може да се изведе някакъв своеобразен конспект по тях
все пак нали става дума за !внимание! СУ
нормално да не предлагат инфо готов формат за зубрене, целта е индувидуално да се разработват очевидно, аз затова много разчитам на този курс, още повече че завърших мин година и съм позабравила не само материала ами и навиците си
все пак успех
но ми се струват доста малки като обем, а и като съдържание не се припокриват много, като под това разбирайте, в смисъл, че не могат да се разглеждат като свързани
единият не представлява плановете на другия, поне на пръв поглед не ми изглежда така
и двата съдържат отделен брой теми и трудно може да се изведе някакъв своеобразен конспект по тях
нормално да не предлагат инфо готов формат за зубрене, целта е индувидуално да се разработват очевидно, аз затова много разчитам на този курс, още повече че завърших мин година и съм позабравила не само материала ами и навиците си
все пак успех
Instantia est mater doctrinae
menelkora написа:първият, с разширените планове = 6лв
все пак успех
Кое е малко по обем бе?
На Каймакамова темите са по 23-26 странице в ръкописен вид. Ти колко страници смяташ да напишеш на тоя изпит? В момента аз ги пиша и си засичам за време. Физически невъзможно е да се напишат повече от 28 страници, а при всички положения ще сме със синки по пръстите.