Английска филология 2
Модератор: Don Horhe
- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Има мно-о-го инфо в минали теми за въпросния изпит, водещ до 'нашите' пътечки, само трябва да използваш търсачката и да поровиш малко 
Все пак ако не намериш каквото точно те интересува, питай пак, но по-конкретни въпроси..
И аз не знам обаче кой е хукнал да влиза АФ ... мислех, че лудите сме на изчезване
Все пак ако не намериш каквото точно те интересува, питай пак, но по-конкретни въпроси..
И аз не знам обаче кой е хукнал да влиза АФ ... мислех, че лудите сме на изчезване
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
-
satanic_girl
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Не виждам причина да се цупиш, малко хумор не е навредил на никого, а и както видя горе те помолих да зададеш малко по-конкретни въпроси... дори ако искаш ги задай където си му е мястото -- в раздел Кандидатстудентска кампания -- обещавам ти лично аз че ще дойда и ще ти отговоря подробно. Така обаче 'Кажете нещо за КС и английския' - много общо питане, мога да ти изпиша ферман и пак да не разбереш каквото те интересува. Така че питай по-конкретноmystery написа:E,много ми помогнахте,благодаря!
Tell me how it feels to be
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Ами кофти си е изпита. Мид-терм-а си е същото нещо като изпита, само че на по-малко материал. Важното е да четеш условията и въпросите мноооого внимателно. Много хора изкарват кофти оценки точно защото не го првят и си мислят, че отговарят на въпросите, ама всъщност не спазват условията, а пък Стойчева е много стриктна в това отношение. И друго, не разтягайте локуми - две изречения, ама да са точният отговор. Не знам колко нелепо ти звучи това за Казакова (за мен е по-скоро невероятно), но можеш само да се радваш ако е истина. Успех!MERCES_LETIFER написа:Абе, горните курсове, я споделете нещо за Mid-term теста по Общество и Култура на Великобритания. Наистина ли е толкова труден, колкото тя го изкара?Ако може нещичко и за изпита. Тия дни дочух, че всъщност го проверява Казакова, а Стойчева само се подписва. Звучи ми направо нелепо.
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Circle Line
- Постоянно присъствие
- Специалност: Korean Language, Hanguk University of Foreign Studies, Seoul
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- SolarSystem
- В началото бе словото