Желаещи да учат Английска филология в СУ

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Привет :hello2:
Откъде си?
(отказах се от дългите обяснения...мисля че съм пристрастена към дълги обяснения...но това разбира се не ви интересува, предполагам)
Сега, разбира се, трябва да попитаме...
защо ще бъдеш в София към средата на септември?

И всъщност защо да те личносъобщенийна като можем да организираме нещо направо в темата. Аз съм ЗА. Какво ще кажат другите ...двама филолози ;)? Всъщност не пречи и някой от горните курсове да присъства предполагам.
Беседката в докторската awaits :) Гост откога ни чака там..
Аватар
RiotInADress
В началото бе словото

Мнение от RiotInADress »

хей Sw1tched.
от Кюстендил съм.

кой гост ни чака на коя беседка?

ми..при положение че до средата на септември има цял месец...сега е малко рано да се разбираме каквото и да било конкретно...в смисъл...аз дори не знам какво ще вечерям довечера!! но когато прекрасният момент на пристигането ми в София настъпи...аилбишуътулетюноу--една дума! :D

хайде хайде хайде да се опознаем да се опзнаем, мили мои колежки и колеги!! СЕГА! така...да видим....хаха...не съм правила такива лексиконни нещица от първи клас...но пък тогава имах около триста хиляди такива...както и да е...пак се отплеснах...значи да се опознаем!...

име: Златина
зодия: Рак
от: Кюстендил
музика: Madonna, Sleater-Kinney, Le Tigre, Tori Amos, Fiona Apple, Bjork, Nirvana, Green Day, Garbage, Mando Diao, The Smashing Pumpkins, Ladytron...ретро...и хипи песни от 60-те.
автори: Силвия Плат Е КРАЛИЦАТА НА ЖИВОТА МИ!!! също така и Вирджиния Улф.
отличителни белези (това някак ми прозвуча странно): много къса коса, нисичка, широка усмивка, пуши по кутия на ден, пие всичко...изпитва странно привличане към коктейли с червен цвят, не винаги говори неща които имат смисъл. ох..и говори....ТО...ГОВОРИ!!??!!? хм...след като тази мислъл с "то говори" ми прекъсна предишния поток от мисли, се обърках и май това ще бъде за сега.

Кой е следващия??

и..ърм...имам проблем с писането на кирилица...ако видите нещо странно...моля...извинете. :) Благодаря Ви предварително. :)
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

RiotInADress написа:хей Sw1tched.
кой гост ни чака на коя беседка?
Беседката в докторската градина на ул. Шипка, спомената в профила на user-а с nickname "Гост" като местожителство.

Аз съм: зодия Везни; от София; почитател на 'тежката' музика. Не обичам да чета (опаа..филолог), не пуша..но пък пия (с мярка)

ICQ Number: 271-452-874

Мястото и времето на събитието още не можем да ги уточним, но поне действащите лица..
alexis_whitestone
В началото бе словото

Хмммм

Мнение от alexis_whitestone »

Ми аз пък да си призная,не ще нищо друго освен Английска фиология...И да ви питам...дали има шанс бала за тази специалност да падне поне 90 стотни до 3то класиране?!? :roll:
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

На този въпрос могат да отговорят тези, които са следили миналогодишните класирания. Аз мога да ти кажа само, че са приети 35 мъже при 30 места :roll:
chriss
В началото бе словото

Мнение от chriss »

До момента бала е паднал с 46 стотни,така че не се отчайвай
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

След като и 3-тото класиране е факт изравям темата, за да попитам за

нови попълнения?
Аватар
STRANGER-F
От дъжд на вятър

Re: Желаещи да учат Английска филология в СУ

Мнение от STRANGER-F »

[quote="Marina"]Ако смятате да учите Английска филология кажете го тук и сега.
Искам да се запозная с хора ,които имат такива планове. :)[/quote]

планирам английската филология като второ висше.Ще уча яко,за да хвана бал,защото без английски-наникъде.....
Аватар
maslinkata
В началото бе словото

Мнение от maslinkata »

Аз съм ново попълнение вече ;) Второ желание Англ. Филология ... цяло чудо!
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Привет и на теб! Откъде си? Хвърляй едно око на темата от време на време, в случай, че организираме среща на хората от тази специалност пишещи във форума...или пък ела на форум срещата на 29-ти :)
Аватар
STRANGER-F
От дъжд на вятър

Мнение от STRANGER-F »

[quote="Sw1tched"]Привет и на теб! Откъде си? Хвърляй едно око на темата от време на време, в случай, че организираме среща на хората от тази специалност пишещи във форума...или пък ела на форум срещата на 29-ти :)[/quote]

Има форум среща?На всички от форума?Кога?Къде?
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

STRANGER-F написа: Има форум среща?На всички от форума?Кога?Къде?
:arrow: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... highlight=

Fleur,
:arrow: http://www.uni-sofia.bg/faculties+bg/cl ... glish.html
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Мисля че след 1-ви семестър. Не знам за каква сума става въпрос но за да взимаш стипендия трябва да се вместиш в първите места по успех, нужната оценка се определя от конкуренцията ;)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”