Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
изпита по математика съвпадат с бала на моя клас, не завиждам на съучениците, които ще кндидатстват с математика... Това сигурно е проблем и на други... Малко кофти се получава така
Ами ок, всичко е много хубаво, но може ли някой да ми обясни как аз от Варна, с абитуриентска на 26май, мога да отида на изпит по География на 27май? Смятам че датите са избрани некоректно..
тея от университета въобще не им пука кога имаш бал. на тях тва са им удобни дати .
I was alone an' I needed love
so much I sacrificed all I was dreaming of,can't hold the passion of a soul in need,I look for mercy when my heart begins to bleed
jezii написа:Ами ок, всичко е много хубаво, но може ли някой да ми обясни как аз от Варна, с абитуриентска на 26май, мога да отида на изпит по География на 27май? Смятам че датите са избрани некоректно..
как да ти кажа, бали ми беше на 19-ти май, изпита по история беше на 21
съдбичка
kvo se opakvate? radvaite se,4e imate probni 6ot tva si e 6ans i ne go izpyskaite! az nqmam nikvi i kakvoto izkaram july,tova e * Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Мнения на латиница ще се трият!
W140 Ти поне си имал възможността да отидеш, друг е въпроса че е ден след абитуриентската..
eli_girl как може на всички останали ВУЗ-ове предварителните изпити да са съобразени с абитуриентските балове..- явно има начин
jezii написа:W140 Ти поне си имал възможността да отидеш, друг е въпроса че е ден след абитуриентската..
eli_girl как може на всички останали ВУЗ-ове предварителните изпити да са съобразени с абитуриентските балове..- явно има начин
Ако балът на всички беше в един ден - ок, ама как да се съобразят, като то през втората половина на май всеки ден някой има бал?
Вероятно,защото датите на бала се определят преди да се знаят датите на пробните изпити. Поне, когато ние определихме нашата, аз и идея си нямах, кога са те