Анкета: Избор на логото, което ще краси екипите
Модератори: ники, Methuselah
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Анкета: Избор на логото, което ще краси екипите
Мисля, че е крайно време да го решим това.
Предлагам поименно гласуване на играчите от списъка на отбора на "Форум СУ". Така анкетата няма да се манипулира. Пуснете линк или картинка на това, което вие предпочитате. Логото с най-много гласове ще краси тениските на тима ни. Сърдити се надявам да няма, а ако има - това е положението и ще трябва да се примирят с него.
Излишни мнения се надявам да бъдат изтрити.
Моля ви, пуснете само гласа си и нищо друго. Очаквам до утре най-късно да имаме варианта за емблема на отбора ни.
Vote!
Предлагам поименно гласуване на играчите от списъка на отбора на "Форум СУ". Така анкетата няма да се манипулира. Пуснете линк или картинка на това, което вие предпочитате. Логото с най-много гласове ще краси тениските на тима ни. Сърдити се надявам да няма, а ако има - това е положението и ще трябва да се примирят с него.
Излишни мнения се надявам да бъдат изтрити.
Моля ви, пуснете само гласа си и нищо друго. Очаквам до утре най-късно да имаме варианта за емблема на отбора ни.
Vote!
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
- TheGreat7
- Танцуващия с клавиатури
Както казах, гласувам за грифона на жълт фон(там с щита дето е)! Подкрепям напълно мнението на ДобреФФ, където прави аналогия с Левски, Ботев и т.н. 
Последно промяна от TheGreat7 на 27 Фев 2007, 00:31, променено общо 1 път.
The harder you fall, the higher you bounce...
- Mauricio87
- В началото бе словото
-
FeverNew
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
http://sumegatour.hit.bg/logo%20copy.jpg
Аз съм за това лого -> бай Климент. Като гледам обаче май грифоните ще спечелят...
Аз съм за това лого -> бай Климент. Като гледам обаче май грифоните ще спечелят...
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Боян Биолчев
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
и кво, на емблемата - едно, на екипите - друго?
аз вече споменах няколко пъти че не искам Климент, грифонът като че ли е най-добре
аз вече споменах няколко пъти че не искам Климент, грифонът като че ли е най-добре
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg