Зелен картон...

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Зелен картон...

Мнение от ZdrafQueZzZz »

Колеги, във връзка с приближаващия турнир, имам едно предложение, което се надявам ако бъде прието да поощри феърплея във всеки един мач. Предлагам освен отличията, както там се договорите за тях, купи, медали, награда за голмайстор и тн., да има някаква символична награда за феърплей, която да се връщи на играч след края на турнира. Предлагам всеки отбор участник да номинира по един играч от ЧУЖД отбор, и след това всички играчи, участвали в турнира да гласуват и да изберат един от номинираните. Какво ще кажете?
zamunda.net will never die!
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Съгласен съм, ама като не се познаваме всички как ще го изберем? Примерно името Пенчо Пенчев е номиниран. Да, ама на мен нищо няма да ми говори, нито знам кой е, нито как изглежда. Иначе като идея съм съгласен за зелен картон! :wink:

И аз имам едно предложение. Преди всяка среща двата отбора да си разменят емблемите (тъй като виждам, че все повече клубове ще си имат емблеми). Размяната да става примерно с листа А4. За някои това пак ще бъде смешно, ама пък ще е шоу това с емблемите. :lol:
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

определено има какво да се доизпипа в идеята ми за избора на играча, носител на наградата, но затова пуснах темата, някой по-умен от мен може да предложи удачна система. Смятам, че такава награда тряабва да има. Иначе за емблемите... защо не, би било готино :)
Аватар
Mauricio87
В началото бе словото

Мнение от Mauricio87 »

Аз предлагам някои дето ще води статистика на фаловете(например съдията) да каже на края на турнира играча с най-малко нарушения и той да получи зеления картон на Загорка. :)
Аватар
Mauricio87
В началото бе словото

Мнение от Mauricio87 »

Е без да обиждам вратарите ама то е ясно че класацията ще е без тях. :D
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Защо бе, може например някой играч (не дай си боже) да се удари лошо или да има нужда от изкуствено дишане. И ако някой вратар му помогне, то той ще заслужи зеления картон. Или пък ако върне топката на противниковия отбор също си е феърплейче. Офф аре бе нема ли да идва неделя, че ми се рита, та ми се реве. Ако ще правите контролки през седмицата преди 11 часа, викнете ме и мен да поцъкам за форма.
Да живее отбора на Форум СУ
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Mauricio87 написа:Е без да обиждам вратарите ама то е ясно че класацията ще е без тях. :D
Я, Марио, ти си изтрезнял бе! Поохвално! :D :lol: :lol:
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
ZdrafQueZzZz
Драскач

Мнение от ZdrafQueZzZz »

и като има примерно 10 играча с 0 нарушения какво правим...
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

абе трудно ще е, ако искаме обективно решение, трябва тия дето ще решават да са гледали всички мачове :roll: идеята е хубава, ама според мен едва ли ще се осъществи в този турнир
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
Mauricio87
В началото бе словото

Мнение от Mauricio87 »

Абе незнам просто давах предложение.
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

Mauricio87 написа:Абе незнам просто давах предложение.
няма лошо ;) предложенията са хубаво нещо
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”