предварителните са през Май, редовните - Юлиsm361 написа:A koga principno za izpitite(i probnite)?!
Математика и Английски
Модератор: Boromir
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- Dita
- Да живей словото
- Обратна връзка:
абе никой курс не може да ти помогне така, както ти сам/а да седнеш и да се подготвиш сериозно. Имам предвид ходете на курсове, за да ви насочат, да ви покажат на какво да наблегнете, да обяснят или дадат материали.. но трябва и яко учене (особено решаване на задачи) самостоятелно.
Колкото до икономиката и стопанското- супер са си специалностите (е винаги има какво повече да се иска)..
Колкото до икономиката и стопанското- супер са си специалностите (е винаги има какво повече да се иска)..
- Dita
- Да живей словото
- Обратна връзка:
според мен, не си струва да започваш от сега. Това, че от 11 клас си почнал да се притесняваш за изпитите показва, че 12 ще си още по- спечен/а и ще седнеш яко и стабилно да зубкаш ( е не винаги е така де
)
То си зависи и в какво училище учиш и как ви подготвят.
Можеш на този етап по английски например да попрочиташ някоя книжка или някакви упражнения да си намериш (зависи какво е нивото ти.. аз например не съм толкова добра в езика, но успях да се оправя долу- горе добре с изпита като се подготвях само 12 клас), ама го давай леко и спокойно
12 клас е предостатъчен, ако си сериозен и амбициозен човек.
То си зависи и в какво училище учиш и как ви подготвят.
Можеш на този етап по английски например да попрочиташ някоя книжка или някакви упражнения да си намериш (зависи какво е нивото ти.. аз например не съм толкова добра в езика, но успях да се оправя долу- горе добре с изпита като се подготвях само 12 клас), ама го давай леко и спокойно
12 клас е предостатъчен, ако си сериозен и амбициозен човек.
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
За над 30 специалности може да се кандидатства само с английски в СУzvezdnata написа:ами разбира се, че можеш, но само с Английски мисля, че някаква фиология можеш само да влезеш...

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- Dita
- Да живей словото
- Обратна връзка:
о нямам представа..да не говорим, че всяка година се изменя броя на кандидатите, трудността на изпита, съответно и балът. Аз влязох икономика на 1во класиране, но бях от последните.
Това нищо не означава обаче. УНСС например миналите 4 години приемат в специалността финанси хора с пълен бал (24) и тази година балът беше под 22 мисля...а задачите хич не бяха трудни. Искам да кажа всяка година е различно и по- добре се стреми да изкараш максимална оценка.
Това нищо не означава обаче. УНСС например миналите 4 години приемат в специалността финанси хора с пълен бал (24) и тази година балът беше под 22 мисля...а задачите хич не бяха трудни. Искам да кажа всяка година е различно и по- добре се стреми да изкараш максимална оценка.
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ако питаш за СУ, то стига за някои филологии, за разните библеотекарски науки, за педагогиките... и май в общи линии това еmystery написа:4 за момиче за каква специалност стига?

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .