Аз знам - игра
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Lettuce Eater
- В началото бе словото
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
1. Битката за Атлантика ?! Може би имаш предвид Ди-Дей и десанта на англо-американските части във Франция ?!FataMorgana написа:"битка за Атлантика","въздушната битка за Англия",Пърл Харбър,Будапеща,Берлин
Хирошима и Нагасаки предполагам не се броят за битки-тва си е изтребление
5 мюзикала
2. Каква е тая битка за Англия ?! Това понятие включва един доста дълъг период от време и не е точно битка, а по-скоро мерене на мускули и проба на издръжливостта и търпението. Под "Битката за Англия" по принцип се разбира въздушната война между Англия и Германия, която обаче си тече усилено доста време...
3. Пърл Харбър битка ?! Ключов момент- да, приемам, приема се. Ама то, подобно на Хирошима, си е изтребление. Япончетата просто им надуха шушоните на умните хамериканци.
4. Будапеща ?! Хъм, я ми разясни повечко, аз не съм чувал за кой знае колко сериозни битки за Будапеща, за разлика от горещите събития после там през комунизма, когато ...алабала...
5. Берлин-да, тук много точно. Както и Сталинград, Курската дъга, обсадата на Ленинград, Москва и т.н. Голям кютек е падало...
Що не си отворим една тема за Втората световна война ?! На мен ми е любим период, има ли и други заинтересовани ?!
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
не съм историк, но ще ми е интересно да се образовам
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Октавиан Август
Марк Аврелий
Комод(май, че беше син на Марк Аврелий)
Клавдий
Константин І Велики
Аз знам 5 острова от Балеарските
Марк Аврелий
Комод(май, че беше син на Марк Аврелий)
Клавдий
Константин І Велики
Аз знам 5 острова от Балеарските
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
Троянския балкан
Копривщица
Езерата в Рила
Арбанаси
Предбалкана/Черноморието
За римските - аз написах тези, за които се сещах без да дочета, че пишеш за Византийските от готината им епоха, сори, за Балеарските и от картата виж, ама нищо и тези стигат
Знам 5 Италиянски области
Копривщица
Езерата в Рила
Арбанаси
Предбалкана/Черноморието
За римските - аз написах тези, за които се сещах без да дочета, че пишеш за Византийските от готината им епоха, сори, за Балеарските и от картата виж, ама нищо и тези стигат
Знам 5 Италиянски области
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
Мм, колко красиви думи:) Комплименти
Емии,
Аспен
Мадона ди кампильо - не много известен - ама все организират разни шампионати по сноуборд
Боровец и Пампорово броят ли се?
Аа, да - Линц - братовчед ми беше очарован от Линц и аз му повярвах
Брей, не казах нито един швейцарски курорт?!
Аз знам пет хубави книги
Емии,
Аспен
Мадона ди кампильо - не много известен - ама все организират разни шампионати по сноуборд
Боровец и Пампорово броят ли се?
Аа, да - Линц - братовчед ми беше очарован от Линц и аз му повярвах
Брей, не казах нито един швейцарски курорт?!
Аз знам пет хубави книги